Elif: Η Χουμέϊρα κινδυνεύει να χάσει το μωρό!
Media

Elif: Η Χουμέϊρα κινδυνεύει να χάσει το μωρό!

Elif: Ο Ταρίκ συνεχίζει να προσπαθεί να εντοπίσει την Ελίφ και έχει βάλει κάποιους άντρες να ψάχνουν το κοριτσάκι με την εντολή να κάνουν ό,τι χρειαστεί.

Ακόμη, δίνει όλη του την προσοχή στη Ρανά, καθώς είναι γοητευμένος από εκείνη. Ωστόσο, προκειμένου να μη βρει κάποιος άλλος πρώτος τη μικρή και για να βλέπει στα κρυφά τη Ρανά, λέει καθημερινά ψέματα στη Χουμεϊρά για τις συναντήσεις που έχει και για τα τηλεφωνήματα που ακούει εκείνη. Ωστόσο, η γυναίκα πια έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τον σύζυγο της. Τις επόμενες μέρες θα δούμε τους άντρες του Ταρίκ να φτάνουν στα ίχνη του Τζαφέρ και της Ελίφ και να καταφέρνουν να εντοπίσουν το σπίτι του άντρα.

Αμέσως επικοινωνούν και ενημερώνουν τον Ταρίκ, ο οποίος τους διατάζει να φέρουν αμέσως την Ελίφ σε εκείνον. Μπαίνοντας όμως στο σπίτι, ανακαλύπτουν πως ο Τζαφέρ έχει πάει την Ελίφ στο κτήμα και για να τον εμποδίσουν να την παραδώσει στους Χακτανίρ απειλούν με όπλο τη Σεμά. Όσο όμως ο Ταρίκ επικοινωνεί με τους άντρες αυτούς, η Χουμεϊρά ακούει τα τηλεφωνήματα του χωρίς όμως να καταλαβαίνει ακριβώς τι ετοιμάζει ο άντρας της. Όταν φεύγει ο Ταρίκ, προκειμένου να συναντήσει τους άντρες που θα του δώσουν την Ελίφ, λέγοντας της πως πηγαίνει στην εταιρεία, η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει και εκείνη στην εταιρεία για να επαληθεύσει αν της λέει αλήθεια.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σημείο συνάντησης και περιμένει τους άντρες του να φέρου την Ελίφ, αλλά σ Τζαφέρ έχει άλλα σχέδια για την Ελίφ όταν πλησιάζει στο σπίτι του και εξουδετερώνει έναν από τους άντρες του Ταρίκ αλλά όχι και τον δεύτερο. Εκείνη τη στιγμή, φτάνει στο σημείο η Βιλντάν, π οποία βλέπει την Ελίφ κρυμμένη στον κήπο, την παίρνει μαζί της και φεύγουν. Οι άντρες του Ταρίκ μαζί με τον Τζαφέρ πηγαίνουν στον κήπο, αλλά η Ελίφ έχει εξαφανιστεί. Την ίδια στιγμή, η Χουμεϊρά πηγαίνει στην εταιρεία και η Φιλιζτής λέει πως ο Ταρίκ δεν είναι εκεί. Η γυναίκα είναι, πλέον, σίγουρη πως ο άντρας της της είπε ψέματα και πως κάτι σχεδιάζει...

Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως π Ελίφ εξαφανίστηκε ξανά και εκείνος γίνεται έξαλλος. Τους διατάζει να κάνουν ιόν Τζαφέρ να μιλήσει και να βρουν άμεσα την Ελίφ. Ωστόσο, δεν γνωρίζει ακόμη πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του αυτή τη στιγμή είναι πως η Χουμεϊρά βρίσκεται στην εταιρεία και έχει διαπιστώσει πως της λέει ψέματα. Η γυναίκα φεύγει γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα και πολύ στενοχωρημένη, καθώς αντιλαμβάνεται πως μόνο εκείνη είναι χαρούμενη που θα αποκτήσουν μωρό. Λίγο μετά, η Φιλίζ ενημερώνει τον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρεία.

Ο νεαρός τηλεφωνεί αμέσως στην αδελφή του, αλλά εκείνη δεν απαντάει. Η Ρανά ακούει τον Κερέμ και τη Φιλίζ να μιλάνε για τη Χουμεϊρά και χαίρεται, επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η γυναίκα του έχουν προβλήματα στον γάμο τους. Ξέρει, όμως, πως η Χουμεϊρά δεν πρέπει να μάθει τον ρόλο της στη ζωή του Ταρίκ, γιατί τότε δεν θα μπορεί να δουλεύει στην εταιρεία. Εν τω μεταξύ, η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές δικαιολογίες που τις έχει πει για τις απουσίες του. Η ίδια πιστεύει πως ο σύζυγος της την απατάει. Δεν φαντάζεται, όμως, πόσο περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρεία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο άντρας δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει και πρέπει να σκαρφιστεί κάτι για να δικαιολογήσει την απουσία του. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο του και ο Ταρίκ του λέει ψέματα πως δεν ήρθε αμέσως στη δουλειά γιατί είχε ραντεβού με έναν πρόεδρο άλλης εταιρείας. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να ψάξει εάν ισχύουν όσα του είπε. Ώρες μετά, η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. Η Χουμεϊρά της λέει ψέματα πως ήταν με την Πάρλα, αλλά το πρόβλημα είναι πως και η κοπέλα της τηλεφώνησε πολλές φορές και φτάνει στην έπαυλη για να δει αν είναι καλά.

Η Πάρλα τη ρωτάει γιατί δεν απάντησε στις κλήσεις της και η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η κόρη της είπε ψέματα και πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Την ίδια στιγμή, ο Κερέμ ανακαλύπτει το ψέμα του Ταρίκ σχετικά με τη συνάντηση του με τον συνεργάτη του, ενώ η Ματσιντέ και η Πάρλα ζητούν να μάθουν από τη Χουμεϊρά γιατί τους είπε ψέματα. Η γυναίκα, όμως, δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση, καθώς τα κρατάει όλα μέσα της και δεν μιλάει για το πώς νιώθει. Όταν καταφέρνουν και την ηρεμούν, όμως, έχει φοβερούς πόνους και φοβάται πως θα χάσει το παιδί. Η Ματσιντέ, η Πάρλα, η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ανησυχούν για την υγεία της αλλά και για το μωρό που περιμένει. Η Πάρλα θέλει να ενημερώσει τον Ταρίκ, αλλά η Χουμεϊρά αντιδρά αρνητικά. Τελικά η κοπέλα τηλεφωνεί στον Κερέμ, ο οποίος εκείνη την ώρα κάνει κάποιες ερωτήσεις στον Ταρίκ για να αποκαλύψει το ψέμα του.

Το τηλεφώνημα διακόπτει την κουβέντα τους και πηγαίνουν και οι δύο στην έπαυλη. Την ίδια ώρα, π Ματσιντέ ειδοποιεί τον γιατρό να έρθει, κα-θώς η Χουμεϊρά δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός την εξετάζει και ενώ την καθησυχάζει της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη, αλλά η Χουμεϊρά φέρεται ψυχρά στον άντρα της. Εκείνος θέλει να της κρατήσει το χέρι, όμως εκείνη το τραβάει. Η Ματσιντέ και ο Κερέμ ανταλλάσσουν πληροφορίες και καταλαβαίνουν πως κάτι συμβαίνει, αλλά προς το παρόν προτιμούν να παραμείνουν σιωπηλοί για να μη δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στη Χουμεϊρά. Από την άλλη, εκείνη συνειδητοποιεί πως η άσχημη ψυχολογία της κάνει κακό στο μωρό που περιμένει και πως ίσως την επόμενη φορά να μη σταθεί τόσο τυχερή και να το χάσει. Δεν ξέρει, όμως, αν πρέπει να μιλήσει στον Ταρίκ για τα ψέματα του ή να του ζητήσει διαζύγιο, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved