"Ο εφιάλτης στην Κουζίνα" κάνει στάση...στην Χασιά
O "Εφιάλτης στην κουζίνα" κάνει στάση απόψε στη Χασιά. Μια περιοχή που φημίζεται για τις ταβέρνες της που όμως περνούν κι αυτές την κρίση τους.
Ο Έκτορας Μποτρίνι βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιχείρηση πουλειτουργεί εδώ και οκτώ μήνες και η πορεία της είναι απογοητευτική. Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει πολύ τον ιδιοκτήτη της ο οποίος φαίνεται να έχει καταθέσει τα «όπλα» αμαχητί. Ο Έκτορας Μποτρίνι αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι το εστιατόριο έχει αφεθεί… στο έλεός του και ότι δεν γίνεται καμία σοβαρή προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση.
Το προσωπικό δείχνει αδιαφορία, ενώ ο σερβιτόρος, που είναι και ο πρώην ιδιοκτήτης της ταβέρνας, έχει έντονες συγκρούσεις με τον νυν ιδιοκτήτη, ακόμη και μπροστά στα μάτια των λιγοστών πελατών.
Οι συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο σεφ μας είναι ιδιαίτερα δύσκολες αφού πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνει τον ιδιοκτήτη να ξαναβρεί το χαμένο ενδιαφέρον του για την επιχείρησή του. Θα τα καταφέρει άραγε;