Media

Survivor: Έξαλλος ο Λιανός με Κόρο και Παππά: «Τέτοιες εκφράσεις δεν επιτρέπονται»

Gossip-tv Team

Survivor: Για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιανός χρειάστηκε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι στην προσπάθειά του να επαναφέρει την τάξη στο Συμβούλιο όπου η ατμόσφαιρα 

Ο παρουσιαστής ρώτησε, όπως συμβαίνει σε κάθε Συμβούλιο να του πουν οι παίκτες ένα σχόλιο για τους υποψήφιους συμπαίκτες τους και πήρε τον λόγο ο Αλέξης Παππάς ο οποίος αρχικά σχολίασε τη δική του ομάδα και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του με την τριάδα Άννα Μαρία, Νίκο Μπάρτζη και James.

Και ύστερα θέλησε να μιλήσει για τις υποψηφιότητες της αντίπαλης ομάδας και κυρίως αυτή του Τριαντάφυλλου.

Ο Αλέξης λοιπόν θέλησε να υποστηρίξει τον τραγουδιστή, θυμίζοντας σε όλους τη διαδρομή του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι, γεγονός που βρήκε τη σθεναρή αντίδραση του Κόρο ο οποίος χθες ήταν αυτός που είχε υποδείξει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον τραγουδιστή. Άλλωστε από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Την ώρα που μιλούσε λοιπόν ο Αλέξης απόψε, ο Κόρο επενέβη λέγοντας στον ηθοποιό με ειρωνεία ότι μάλλον του είχε τάξει και εκείνου ο Ντάφι χρήματα όπως έκανε με τον ίδιο και τον Ασημακόπουλο, γεγονός που ηλέκτρισε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Οι εκφράσεις που ακολούθησαν μεταξύ Κόρο και Αλέξη ήταν πράγματι εκφράσεις που δεν είχαμε ξανακούσει στο Survivor και παρά την παρέμβαση του Λιανού, κανένας τους δεν σταματούσε.

Όταν τα πράγματα παρεκτράπηκαν, ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ώστε Κόρο και Αλέξης Παππάς να σταματήσουν. Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο συμβούλιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved