Media

Survivor: Δείτε ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία γι'αυτή την εβδομάδα

Gossip-tv Team

Survivor: Προβληματισμός μετά την ήττα της ομάδας - Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας και ο νικητής

Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους παίκτες του Survivor για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μετά το μεγάλο πάρτι ένωσης. Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες παραμένουν αντίπαλες στα αγωνίσματα, με τη διαφορά, ότι αναγκάζονται να συμβιώσουν μαζί στην ίδια παραλία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα όσα έζησαν οι παίκτες στο ξέφρενο πάρτι της ένωσης, αλλά και οι πρώτες ώρες που ακολούθησαν μετά τη μετακόμιση των μπλε παικτών στην παραλία των κόκκινων.

Σειρά είχε το αγώνισμα ασυλίας. Οι μπλε παίκτες κατάφεραν να βγουν μπροστά στο τελικό σκορ, εξασφαλίζοντας την πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα. Από την άλλη, οι ηττημένοι παίκτες θα περνούσαν αργότερα από τη γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας.

Προηγήθηκε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Εκεί συμμετείχε η ηττημένη ομάδα με τους κόκκινους παίκτες να αγωνίζονται ξανά.

Ποιος τα κατάφερε; Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία ήταν ο Παύλος Γαλακτερός ο οποίος δεν κινδυνεύει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, μιας και οι συμπαίκτες του δεν μπορούν να τον ψηφίσουν.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved