Media

Survivor: Η μεγάλη αλλαγή στο αγώνισμα ασυλίας και ο νικητής!

Gossip-tv Team

Survivor: Όλα αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν! Κάπως έτσι φαίνεται να κυλά και η νέα εβδομάδα για το ριάλιτι επιβίωσης...

Μετά τα μεγάλα έπαθλα και τις μοναδικές στιγμές στο Μαϊάμι, οι παίκτες επέστρεψαν και σίγουρα είχαν πολλά να πουν μεταξύ τους.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι μπλε παίκτες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Στο επίκεντρο, Ασημακόπουλος - Καρολίνα, οι οποίοι πλέον φαίνεται πως είναι οι ανεπιθύμητοι της ομάδας.

Ο Γιώργος Κόρομι αυτή τη φορά, τα είπε έξω από τα δόντια: «Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Η Καρολίνα χθες έκλαιγε και έλεγε πως δεν μπορεί την αρνητική ενέργεια και τις ήττες. Μια Καρολίνα η οποία μας λέει συνέχεια τι αθλήτρια που είναι, αλλά όπως και φαίνεται... μόνο αυτή είναι αθλήτρια από τα οκτώ άτομα γιατί το λέει συνέχεια και τελικά δεν ξέρει να χάνει».

Αργότερα ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στην παραλία. Λίγο πριν το νέο αγώνισμα για την ασυλία, προηγήθηκε ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεων, κατά το οποίο μάλιστα είδαμε βίντεο με τις μητέρες των παικτών.

Στο αγώνισμα για την ασυλία, τίποτα δεν θύμιζε τις "μάχες" των δύο ομάδων. Ο παρουσιαστής του Survivor εξήγησε τη νέα διαδικασία του διαγωνιστικού μέρους, η οποία θα ολοκληρωνόταν με τον μεγάλο νικητή της ασυλίας. Η μεγάλη αλλαγή ωστόσο ήρθε στο ημερήσιο πρόγραμμα των παικτών, καθώς ο αγώνας για την ασυλία πραγματοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες.

Νικήτρια από τις γυναίκες αναδείχθηκε η Καρολίνα Καλύβα, ενώ νικητής από τους άνδρες ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι δυο τους πέρασαν σε νέο γύρο αγωνίσματος. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Καρολίνα η οποία και εξασφάλισε την ατομική ασυλία.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved