Καλημέρα Ελλάδα: Η συγκινητική πρεμιέρα του Παπαδάκη – Θα τα χάσεις με το νέο σκηνικό της εκπομπής!
Media

Καλημέρα Ελλάδα: Η συγκινητική πρεμιέρα του Παπαδάκη – Θα τα χάσεις με το νέο σκηνικό της εκπομπής!

Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου με το  «Καλημέρα Ελλάδα» για 31η συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη δημοσιογραφική του ομάδα είπε την πρώτη καλημέρα της νέας σεζόν στις 06:00!

H έναρξή του αυτή τη σεζόν ήταν συγκινητική! Η εκπομπή δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με ένα μικρό αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη «Με τι καρδιά, με τι πνοή… σε αποχαιρετούμε Μίκη»!

Ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Υποκλινόμαστε στον μεγάλο Μίκη! Πώς θα ήταν διαφορετικά να ξεκινήσουμε αυτή την εκπομπή, αυτή τη σεζόν με αυτή τη μεγάλη απώλεια που δεν ξέρω αν είναι απώλεια γιατί ο Μίκης θα ζει στην καρδιά και στο μυαλό, θα ζει για χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη. Κυρίες και κύριοι καλώς ήρθατε στο Καλημέρα Ελλάδα. Μία ακόμα χρονιά… Αυτή η χρονιά για μας είναι εντελώς διαφορετική γιατί απ’ ό,τι θα δείτε, να ξεκινήσουμε να βλέπετε το υπέροχο στούντιο το οποίο επιτέλους μας εμπνέει για να ξεκινήσουμε μία νέα σεζόν, μία καινούργια χρονιά και ελπίζουμε να είναι εντελώς διαφορετική από τις δύο προηγούμενες…»!

Και πρόσθεσε: «Αυτό το στούντιο είναι για μαραθωνοδρόμους όχι για παρουσιαστές…» και σύστησε τους συνεργάτες του!

Ο παρουσιαστής και η ομάδα του είναι άκρως ανανεωμένοι σε καινούργιο σκηνικό, με φρέσκες ιδέες, αλλά πάντα με την ίδια κριτική ματιά στα γεγονότα και πάντα δίπλα στον πολίτη.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, έχει κερδίσει δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.

Δες την πρεμιέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη αλλά και το απίστευτο σκηνικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved