Σασμός: Ένα χάδι του Μαθιού στη Βασιλική έφερε πανικό στο twitter!  Χαμός με τις τρυφερές στιγμές
Media

Σασμός: Ένα χάδι του Μαθιού στη Βασιλική έφερε πανικό στο twitter! Χαμός με τις τρυφερές στιγμές

Σασμός: Ένα χάδι έφερε πανικό στο twitter! Μαθιός και Βασιλική ήρθαν κοντά και το twitter τους θέλει μαζί… χθες!

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο απόψε το βράδυ (29-09) με τους φανατικούς να «γράφουν» τα δικά τους σενάρια πάνω στη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η αλήθεια για τον Στεφανή διαλύει τη Βασιλική, που ξεσπά στο ΜαθιόΟι αστυνομικοί ανακρίνουν τον Κώστα και τον Μανόλη για το φόνο, η συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο θα ξεθάψει τα μίση του παρελθόντος. Η παράνομη σχέση Άσπας-Στεφανή διαδίδεται, την ώρα που η Θοδώρα δέχεται πρόταση γάμου από τον Γιώργο. Ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας αποκαλύπτεται, ενώ η Αργυρώ βρίσκει δουλειά και αποφασίζει να μείνει οριστικά στο νησί.

Δες στη gallery τα σχόλια

ΜΑΘΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λάλος)

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ (Μαριλίτα Λαμπροπούλου)

Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μάνα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει… Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved