GNTM: Οι 4 φιναλίστ του διαγωνισμού, τα γενέθλια της Όλγας on air και η συγκινητική αποχώρηση!
Media

GNTM: Οι 4 φιναλίστ του διαγωνισμού, τα γενέθλια της Όλγας on air και η συγκινητική αποχώρηση!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM(7-12) είδαμε ένα παραμυθένιο concept, πολύ δυνατά κλικ και μια αποχώρηση που μας συγκίνησε όλους, μια ανάσα μόλις πριν από τον φετινό  τελικό

Το ταξίδι της φετινής σεζόν του GNTM 4 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και ο φετινός νικητής του διαγωνισμού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι βρίσκεται ανάμεσα σε ελάχιστους πλέον παίκτες.

Η πεντάδα του διαγωνισμού απαρτιζόταν από την Ειρήνη Λεμπέση, τον Αγγαίο Ποθητό, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη, οι οποίοι έβγαλαν πραγματικά στο σετ της δοκιμασίας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, με στόχο ένα χρυσό εισητήριο για τον ημιτελικό.

Η "εισβολή" των πρακτορείων στη βίλα

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά, με επισκέψεις στη βίλα, που τα παιδιά δεν περίμεναν και ενθουσιάστηκαν πολύ. Εκπρόσωποι από τέσσερα διάσημα πρακτορεία μοντέλων της χώρας εισέβαλλαν στο σπίτι του GNTM και έδωσαν χρήσιμες οδηγίες και tips στα μοντέλα για το μέλλον τους στο χώρο και για πράγματα, που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξουν. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η σημασία της αυθεντικότητας του χαρακτήρα σε συνδυασμό με την εμφάνιση, το κατάλληλο content στα social media, αλλά και η καριέρα στο εξωτερικό.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Το παραμυθένιο concept και οι απαιτήσεις της φωτογράφισης του προημιτελικού

Το θέμα της σημερινής φωτογράφισης του GNTM ήταν πραγματικά μαγικό και έλαβε χώρα σε ένα κάστρο της Μάνης. Τα μοντέλα έπρεπε στη πρώτη λήψη να βγάλουν το συναίσθημα που έχουν βιώσει συνολικά από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι και την συγκεκριμένη φάση, ενώ η δεύτερη λήψη έπρεπε να αντικατοπτρίζει την ολοκληρωτική κυριαρχία. Τα disadvantage πλέον δεν υπήρχαν και ο κάθε παίκτης έπαιζε επί ίσης όροις. Κανείς δεν είχε καθοδήγηση από τους κριτές, εκτός από τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε ως advantage έξτρα οδηγίες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το πάρτι έκπληξη της Όλγας και η συγκίνηση στο πλατό

Το σημερινό κρίσιμο πλατό του GNTM ξεκίνησε με τις φωτογραφίες της Όλγας, η οποία είχε γενέθλια και το δήλωσε on air. Εκείνη τη στιγμή, η παραγωγή της είχε ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη απευθείας από τη μητέρα της. Μια τούρτα εμφανίστηκε στο πλατό και στο πλαϊ μια φωτογραφία από την οικογένεια της Όλγας, κάτι το οποίο την συγκίνησε πολύ. Όλο το πλατό της τραγούδησε τα χρόνια πολλά, μέχρι εκείνη να σβήσει τα κεράκια της και να κάνει την ευχή, που θα ήθελε να πραγματοποιήσει.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την έκπληξη για τα γενέθλια της Όλγας:

Οι απορίες της Κυβέλης... καλά κρατούν

Ακόμα και σε αυτήν την φάση του διαγωνισμού, είδαμε για ακόμα μια φορά την Κυβέλη να έχει ερωτήσεις για φωτογραφίες, η οποία φυσικά δεν δίστασε και να το εκφράσει. Αφορμή στάθηκε η εικόνα του Κωνσταντίνου, η οποία σύμφωνα με τους κριτές είχε υπηρετήσει το concept στο εκατό τα εκατό. Η Κυβέλη δεν κατάφερε μια λεπτομέρεια για το πως είχε στηθεί ο Κωνσταντίνος στη κάμερα και το αν είναι σωστό αυτό, σύμφωνα με το ζητούμενο. Όπως ήταν λογικό, οι αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών ήταν έντονες, αφού έχουν βαρεθεί να ακούν συνέχεια την Κυβέλη να ρωτάει τέτοιες λεπτομέρειες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η top photo, που πέρασε πρώτη στον ημιτελικό και η αποχώρηση που προκάλεσε συγκίνηση

Η φωτογραφία που πέρασε πρώτη στον ημιτελικό του GNTM ήταν της Κυβέλης, η οποία είχε δυο συγκλονιστικές λήψεις και τα κατάφερε φανταστικά.

Ο Αγγαίος και η Ειρήνη είχαν τις δυο τελευταίες λήψεις, με τον Αγγαίο να αποχαιρετά τον διαγωνισμό σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Η Ζενεβιέβ του είπε χαρακτηριστικά ότι φεύγει νικητής και ότι τα κατάφερε εξαιρετικά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε παρακάτω τις προσπάθειες των μοντέλων αναλυτικά:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!

GNTM: H τελική πεντάδα του διαγωνισμού, οι παίκτες που ενθουσίασαν και τα "απανωτά" casting!

Αγάπη Μπρουκς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από την αποχώρηση, μια ανάσα πριν από τους top five του GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved