GNTM: To dance concept του ημιτελικού!- Ο Σκουλός "άφησε" την κάμερα και έπιασε τα "μικρόφωνα"!
Media

GNTM: To dance concept του ημιτελικού!- Ο Σκουλός "άφησε" την κάμερα και έπιασε τα "μικρόφωνα"!

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM (13-12) αποτέλεσε τον μεγάλο ημιτελικό και έκρινε τους τρεις φιναλίστ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στον επερχόμενο τελικό, για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Το GNTM 4 είναι το πιο ευφάνταστο σόου μόδας, με ιδιαίτερα concept και κλικ που κόβουν την ανάσα. Οι παίκτες κάθε φορά δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για να πετύχουν την καλύτερη φωτογραφία και να βρεθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η τελική τετράδα αποτελούνταν από την Ειρήνη Λεμπέση, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη. Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά ότι είχαν, για να μπορέσουν να κερδίσουν ένα από τα τρια χρυσά εισητήρια, που θα οδηγήσουν στον τελικό. Οι τέσσερίς τους είναι απόλυτα συγκινημένοι και περήφανοι, που κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο και να καταφέρουν το όνειρό τους.

Το απόλυτo dance concept

Το κόνσεπτ του ημιτελικού δεν θα μπορούσε να μην ήταν άκρως απαιτητικό, με τον βαθμό δυσκολίας να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι τέσσερις φιναλίστ πήγαν σε μια ντίσκο, όπου εκεί τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη. Εν όψει Χριστουγέννων, η Ζενεβιέβ αποφάσισε να φέρει τα παιδιά σε μια απόλυτη ατμόσφαιρα διασκέδασης, όπου θα πρέπει χορέυοντας να βγάλουν την καλύτερη λήψη.

Εκεί είδαμε και μια μεγάλη έκπληξη, καθώς είδαμε τον Δημήτρη Σκουλό να μπαίνει σε ρόλο τραγουδιστή, αφού μαζί με την Ζενεβιέβ, τον Γιώργο Καράβα και τον Άγγελο Μπράτη υποδέχτηκε τα παιδιά, τραγουδώντας τους. Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν με τη ψυχή τους, διασκέδασαν και ανέδειξαν τα fashion outfit τους με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε την επιλογή να δηλώσει σε ποια σειρά θα φωτογραφηθεί. Εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί τελευταία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της. Τον κάθε φιναλίστ πλαισίωσαν κομπάρσοι ηθοποιοί, αλλά και οι αντίπαλοί τους,

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ο ημιτελικός είναι γεγονός- Τα δάκρυα και η συγκίνηση των παικτών για το όνειρο, που πλησιάζει

GNTM 4: Ένας ημιτελικός με ενστάσεις και εντάσεις

Αποκλειστικό: GNTM 4 spoiler: Μάθαμε ποιος αποχωρεί απόψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved