Media

Σασμός:Αποθεώθηκαν στο twitter Μαρίνα και παπαδιά!Η σκηνή στο νεκροταφείο λύγισε το τηλεοπτικό κοινό

Σασμός: Αποθέωση για την Μαρία Πρωτόπαππα και τη Στέλλα Γκίκα! Η Μαρίνα και η παπαδιά είναι οι δυο ηρωίδες που πάντα οι κοινές σκηνές με τις εξομολογήσεις τους, φέρνουν συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό!

Στο σημερινό επεισόδιο (10-02) τις είδαμε μαζί στο νεκροταφείο πάνω από τον τάφο του Πετρή να μιλάνε για τον Άγγελο.

Η Μαρίνα αποκάλυψε τα πάνα στην παπαδιά ενώ αυτό που έκανε το κοινό να λυγίσει ήταν η ατάκα της Μαρίνας για την Ανθούλα.

«Τι φταίει και η κακομοίρα η Ανθούλα, τόσα χρόνια σε έρημο τάφο, να της πάμε λίγα λουλούδια. Νιώθω πως κάτι με δένει με αυτή την κοπέλα, αγαπήσαμε τον ίδιο άντρα, σαν να της χρωστάω», είπε και το twitter την αποθέωσε για το μεγαλείο της ψυχής της.

Δες το απόσπασμα και τα σχόλια στο twitter

Απόψε

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων. Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως. Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved