Σκοτεινή θάλασσα: Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: «Η Σμαρώ είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Χρήστο»
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: «Η Σμαρώ είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Χρήστο»

Η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου υποδύεται τη Σμαρώ στην αστυνομική σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της προειδοποίησε για τις αποκαλύψεις που καραδοκούν στο δρόμο του Χρήστου προς την αλήθεια.

Μετά τη Βασιλική στο «Κόκκινο ποτάμι», φέτος σας βρίσκουμε στο ρόλο μιας αστυνομικού... Πώς πήρατε την απόφαση να πείτε «ναι» στη «Σκοτεινή θάλασσα»;

Και μόνο το γεγονός ότι τη σειρά την υπογράφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης και στο πρωταγωνιστικό καστ είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Θέμις Μπαζάκα, ο Άρης Λεμπεσόπουλος, η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν αρκετό. Είναι για μένα ένα πολύ όμορφο δώρο να παίζω μαζί τους. Όταν ξεκίνησαν και τα γυρίσματα στο Μεσολόγγι, σε μια ονειρική, κινηματογραφική περιοχή, είπα «εδώ είμαστε!». Το Μεσολόγγι είναι μια τοποθεσία έτοιμη για πλάνο, ένας πίνακας ζωγραφικής.

Ποια είναι η Σμαρώ;

Η Σμαρώ είναι μια έξυπνη και συναισθηματική κοπέλα, που δουλεύει σκληρά για να αντεπεξέλθει σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον και είναι εξοικειωμένη με την αντρική · συμπεριφορά. Πίσω από την επιλογή της να γίνει αστυνομικός, την οποία διαρκώς αμφισβητεί, κρύβεται η βαθιά της ανάγκη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, αλλά και το βαθύ προσωπικό της τραύμα. Η σχέση της με τον Χρήστο είναι μια συναισθηματική σταθερά στη ζωή της. Εκείνη λέει ότι τον βλέπει ως φίλο, αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του! Και στο κάτω κάτω, γιατί τον βοηθά να βρει την Άννα και να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά; Επειδή είναι ερωτευμένη μαζί του και παίρνει το ρίσκο. Αυτός ο άνθρωπος είναι σημαντικός για τη ζωή της και δεν λογαριάζει την κλειστή κοινωνία και τα κουτσομπολιά.

Τελικά η Άννα ζει;

Τον Χρήστο τον κατηγορούν για την εξαφάνιση της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν η Άννα είναι νεκρή ή ζωντανή. Πρόκειται για μια φοβερή ιστορία μυστηρίου, για ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα. Έχουμε τον Χρήστο, που είναι ο βασικός ύποπτος. Η πιο εύκολη και λογική απάντηση για τη μικρή κοινωνία στην οποία ζουν είναι η ενοχή του, αφού είχε τσακωθεί με την Άννα και ύστερα αυτή χάθηκε και εκείνος έφυγε στο εξωτερικό. Με την επιστροφή του λοιπόν, όλοι τον κατηγορούν. Τον έχουν καταδικάσει πριν καν πει κουβέντα. Η κοινωνία θέλει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της Άννας γιατί θέλει τον ένοχο στη φυλακή. Υπάρχουν, όμως, τόσα μυστικά και ψέματα σε αυτή την ιστορία, που κάθε φορά που παίρνω τα σενάρια στα χέρια μου, λέω «επιτέλους, θα μάθω και εγώ τα παρακάτω!».

Η Σμαρώ πώς δεν έχει επηρεαστεί από την κοινή γνώμη;

Η Σμαρώ συμπαθεί τον Χρήστο. Στη ζωή, συμπαθούμε ή αντιπαθούμε κάποια άτομα χωρίς να μπορούμε να το εξηγήσουμε. Η Σμαρώ είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον Χρήστο, αυτός την απάτησε και χώρισαν. Χάθηκαν, ξαναβρέθηκαν και έχει μείνει αυτή η οικειότητα. Είχαν υπάρξει εραστές και τώρα ζουν κάτι καινούργιο - δεν το λες φιλία, το ερμηνεύεις ως συμπάθεια και αυτή η συμπάθεια δεν έχει σαφή όρια. Θέλατε αυτόν το ρόλο για να κάνετε κάτι τελείως κόντρα από τη Βασιλική και να μην ταυτιστείτε με σειρές εποχής; Δεν το σκέφτηκα έτσι. Το «Κόκκινο ποτάμι» το λάτρεψα, το ίδιο και τη συνεργασία μου με τον Μανούσο Μανουσάκη και την ιστορία για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Το «ναι» στη «Σκοτεινή θάλασσα» το είπα γιατί μου άρεσε η όλη παραγωγή και ο ρόλος μου. Γιατί αγαπώ την καλή τηλεόραση και, ναι, θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα σε αυτήν.

Πηγή:7μέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved