Media

Σασμός: Η μεγάλη αλλαγή στο σπίτι των Βρουλάκηδων μετά το θάνατο του Πετρή που ουδείς παρατήρησε!

Σασμός: Μετά το λεκέ με το κόκκινο κρασί στο νυφικό της Θοδώρας που έφερε τα κακά μαντάτα του φονικού, ένα ακόμη στοιχείο παράδοσης στο σπίτι των Βρουλάκηδων μετά το θάνατο του Πετρή.

Ποιο είναι αυτό; Όπως θα δεις και στα πλάνα όλοι οι καθρέφτες του σπιτιού μετά το θάνατο του Πετρή, έχουν καλυφθεί με μαύρα πανιά.

Σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κρήτης και όχι μόνο, όταν πεθαίνει ένα μέλος της οικογένειας, το έθιμο επιβάλλει να καλύπτουν με μαύρα πανιά τους καθρέφτες σχηματίζοντας νοερά μαύρη πένθιμη κορνίζα, την οποία κρατούν συνήθως για το πρώτο σαρανταήμερο, μέχρι δηλαδή και το μνημόσυνο.

Δες το βίντεο

Στο σημερινό επεισόδιο

Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε και βλέπει την εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της να χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναμή της. Ο Αστέρης από την άλλη περνά δύσκολες μέρες.

Θα μπορέσουν οι επίμονες συμβουλές του Τόλη να τον κρατήσουν μακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών; Ένα γύρισμα της τύχης φτάνει για να σφραγίσει το μέλλον του από ‘δω και πέρα! Μια τρομερή αποκάλυψη περιμένει, όμως, και τη Μαρίνα.

Το βύθισμα της Αργυρώς στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία… Θα κυλήσει το αίμα κι άλλων αθώων;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved