Media

Αλήθειες με τη Ζήνα: Ξέσπασαν οι γονείς από την Πάτρα για όσα ακούγονται: «Δεν είμαστε εγκληματίες»

Αλήθειες με τη Ζήνα: Την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, επέλεξαν οι γονείς από την Πάτρα που μέσα σε τρία χρόνια έχασαν τα τρία κοριτσάκια τους να «σπάσουν» τη σιωπή τους και να μιλήσουν για όλα.

Οι δυο γονείς, μάλιστα δε δίστασαν να δώσουν και τις απαντήσεις τους για όλα όσα ακούγονται. Οργισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας της Ίριδας, της Τζωρτζίνας και της Μαλένας, είπε:

«Έγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας… Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της».

«Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε… Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου γιατί προφανώς υπάρχουν εγκλήματα και εγκληματίες αλλά εμείς δεν είμαστε εγκληματίες», τόνισε η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να κινούμαστε νομικά. Πολλοί δημοσιογράφοι για ένα κομμάτι ψωμί πέσανε πολύ χαμηλά. Είπαν πολλά χωρίς να ξέρουν τίποτα», πρόσθεσε ο πατέρας.

Σχετικά με τα σεμινάρια Εγκληματολογίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που η ίδια παρακολουθεί, ανέφερε:

«Μου έκανε ο Μάνος δώρο κάποια σεμινάρια στο ανοιχτό πανεπιστήμιο για την εγκληματολογία. Εκεί δεν σου μαθαίνουν να σκοτώνεις αλλά πώς να εξιχνιάσεις ένα έγκλημα… Από μικρή είχα έφεση στο ιατρικό κομμάτι, αυτό δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος διαβάζει έργα ερευνητικού περιεχομένου ή μυστηρίου μπορεί να σκοτώσει κιόλας».

«Έχω ακούσει τα πάντα"Είσαι φόνισσα, έχεις κάνει το τέλειο έγκλημα", την ώρα που θρηνώ τα παιδιά μου», είπε και πρόσθεσε:

«Μια οικογένεια όταν έχει προβλήματα, δεν σημαίνει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά της για να φέρει πίσω τον άνδρα ή τη γυναίκα».

Για όσα ακούγονται για τη σπιτονοικοκυρά τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Η σπιτονοικοκυρά μας είχε πολλά προβλήματα υγείας και δεν πέθανε αιφνίδια. Είχε άλλη κυρία στο πλευρό της».

Δες τα αποσπάσματα

Διαβάστε επίσης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved