Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό και η Τούλα καραδοκεί!
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σίμος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό και η Τούλα καραδοκεί!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής επιμένει να μάθει τι του κρύβει η Κατερίνα και γιατί καλύπτει την Κική και ακόμα ένας καβγάς αρχίζει για το ζευγάρι μας. 

Ο Σίμος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό, χωρίς να ξέρει ότι η Τούλα τον παρακολουθεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Ο Σάββας παίρνει χαμπάρι πως η Βαλέρια θέλει να κοιμάται όρθιος, κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνει τη ζωή της, και γίνεται έξω φρενών.

Η πικραμένη Φιλιώ μαζεύει και τα τελευταία της πράγματα από το σπίτι του Ηλία, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος σε ό,τι ζήσανε… Η Κατερίνα και ο Θοδωρής είναι πυρ και μανία με τον Τζώρτζη για την πλαστογραφία της διαθήκης του παππού τους. Ο Σάββας είναι έξαλλος με τη Βαλέρια και παρόλο που ο Ηλίας προσπαθεί να τη δικαιολογήσει, δεν τα καταφέρνει και ο νέος πρόεδρος του χωριού μας ζητεί διαζύγιο με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Παναγής ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη στην Κατερίνα το ίδιο και ο Τζώρτζης, που μετακομίζει στο δωμάτιό της και της κάνει έξωση.

Η Μάρμω είναι πολύ συγκινημένη που βρήκε την κόρη της και ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη της, την ώρα που η Φιλιώ ακούει τυχαία τον Ηλία να προσκαλεί τη Βαλέρια στο σπίτι του και μένει άναυδη… Η Αλίκη και ο Τζώρτζης ανακαλύπτουν φωτογραφίες του Κανέλλου από το «Μπαρ το Ναυάγιο» και αγχώνονται πως η Χρύσα μπορεί και να ‘χει δαγκώσει τη λαμαρίνα μετά τη… γυμνή εμφάνιση της αστυνομικής αρχής του τόπου.

Ο Παναγής, πάλι, επιμένει να μάθει τι του κρύβει η Κατερίνα και γιατί καλύπτει την Κική και ένας ακόμα καβγάς ξεκινάει για το ζευγάρι μας. Ο Σίμος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό, χωρίς να ξέρει ότι η Τούλα τον παρακολουθεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Την ίδια ώρα, ο Ηλίας περιμένει τη Βαλέρια, μόνο που στη θέση της έρχεται η Φιλιώ που έχει… ξαναβρεί τη λαλιά της και είναι αποφασισμένη να του τα πει ένα χεράκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved