Elif: Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ!
Media

Elif: Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ!

Τι θα δούμε σήμερα, 21 Φεβρουαρίου στη σειρά, Elif;

Στην έπαυλη η οικογένεια γιορτάζει την ελευθερία του Κερέμ. Στη δουλειά η Ασλί είναι ψυχρή απέναντι στον Κερέμ.

Η Αλέβ προσπαθεί να πείσει τη Ζουλιντέ πως είναι φίλη της, αλλά εκείνη αμφιβάλει κι είναι θυμωμένη μαζί της.

Τα πράγματα ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ χειροτερεύουν, καθώς τσακώνονται πολύ άσχημα ακόμα και στη μέση του δρόμου.

Το πάρτι για τον Κερέμ γίνεται κι όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τη Ράνα, η οποία εμφανίζεται στο πάρτι μόνο για να χαλάσει τη διάθεση των υπολοίπων με την ανεπιθύμητη παρουσία της.

Η Ασλί αλλάζει γνώμη την τελευταία στιγμή κι αποφασίζει να πάει στο πάρτι...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ένας απροσδόκητος επισκέπτης περιμένει τη Μπιρτσέ στο γραφείο της και εκείνη χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο Ακίν ζηλεύει τον γοητευτικό επισκέπτη της Μπιρτσέ καθώς δεν ξέρει πως πρόκειται για τον ξάδελφό της.

Η Ασλί μαθαίνει πιο γλυκό άρεσε στον Κερέμ παιδί και αποφασίζει να του κάνει έκπληξη με αυτό ενώ κάνουν βόλτα στην ακτή και μιλάνε για το παρελθόν τους. Όμως η Παρλά δεν καταθέτει τα όπλα, είναι αποφασισμένη να κερδίσει και πάλι την καρδιά του Κερέμ και εμφανίζεται στο γραφείο του με τα αγαπημένα του γλυκά.

Η Ασλί απογοητεύεται όταν τα βλέπει στο γραφείο του Κερέμ. Η Χουμεϊρά κανονίζει μια κρυφή συνάντηση και οργανώνει ένα πάρτι έκπληξη για την επιστροφή του Κερέμ και ο καθένας αναλαμβάνει να κάνει κάτι για τη γιορτή...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved