Πάτρα: Η δήλωση του πατέρα των τριών κοριτσιών και το ξέσπασμα της θείας στο Πρωινό
Media

Πάτρα: Η δήλωση του πατέρα των τριών κοριτσιών και το ξέσπασμα της θείας στο Πρωινό

Πάτρα: Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών κοριτσιών μέσα σε διάστημα τριών περίπου χρόνων και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας που θα ρίξουν «φως».

Με δήλωσή του στο Πρωινό την Τετάρτη ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης, τοποθετήθηκε στα όσα ακούγονται και γράφοντα: «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Έως τότε παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό».

Η θεία της μητέρας των τριών κοριτσιών ξέσπασε: «Για όνομα του Ιησού Χριστού! Ποια μάνα ήταν εκείνη που θα σκοτώσει τα παιδιά της; Που λένε οι δημοσιογράφοι… Ποια μάνα είναι αυτή που λέει ότι σκότωσε τα παιδιά της; Δε ντρέπονται καλέ μου; Δε ντρέπονται για όνομα της Παναγίας; Αν είναι δυνατόν. Είναι πάρα πολύ καλή κοπέλα. Βγαίνουν και λένε “σκότωσε τη γιατί σκότωσε τα παιδιά σου και μετά αυτοκτόνα”. Τι είναι αυτά καλέ; Τι θα βάλει αυτό το παιδί στην τσέπη του, τίποτα. Όλο συκοφαντίες ακούει. Τίποτα καλό. Πάρα πολύ καλή οικογένεια είναι. Πάρα πολύ καλή οικογένεια»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved