Media

Σασμός spoiler: Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλώστη - Η κίνηση που θα φέρει αναπάντεχη τροπή

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά.

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή την ώρα που ο Αστέρης βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη θλίψη και την απελπισία. Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν.

Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της. Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο.

Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Την ώρα που από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση.

Στο σημερινό επεισόδιο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα.

Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους.

Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι: Ενώ ο Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved