Media

Πάτρα: Τελευταία εξέλιξη! Προφυλακιστέα η Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Πάτρα: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η μητέρα των τριών παιδιών που μυστηριωδώς έφυγαν από τη ζωή, όταν ρωτήθηκε για την επιμονή της να γνωρίζει αν έχουν κάμερες τα δωμάτια στα οποία νοσηλεύονταν τα παιδιά της, φέρεται να απάντησε ότι ενδιαφερόταν να το πληροφορηθεί, επειδή τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο.

Όσο για το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε, απάντησε ότι ούτως ή άλλως το παιδί θα νοσηλευόταν σε μονόκλινο δωμάτιο λόγω τετραπληγίας.

Για τη φράση της «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχετε δει» που λέγεται ότι είπε στους γιατρούς μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή η Τζωρτζίνα η Ρούλα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι δεν το είχε προεξοφλήσει αλλά ήθελε να κρούσει το καμπανάκι στους γιατρούς ώστε να έχει το παιδί την απόλυτη προσοχή τους καθώς η Τζωρτζίνα παρουσίαζε συχνά επεισόδια ταχυκαρδίας αλλά και βραδυκαρδίας.

Ακόμη η 33χρονη ρωτήθηκε από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

Ωστόσο με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα, παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί της ήταν πως δεν έχει καμία σχέση με την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved