Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει – Η ώρα της «θείας δίκης» έφτασε και βρίσκεται σε απόγνωση
Media

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη καταρρέει – Η ώρα της «θείας δίκης» έφτασε και βρίσκεται σε απόγνωση

Σασμός spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις που έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η εβδομάδα των νέων επεισοδίων ξεκινά με την πολύκροτη δίκη του Αστέρη με την Καλλιόπη να βρίσκεται σε απόγνωση για το τι θα ακολουθήσει.

Εξάλλου θα είναι η πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο που έρθει στο δικαστήριο αντιμέτωπή με την οργή της Μαρίνας και της Αργυρώς.

Πέρα όμως από αυτό, αρχίζουν και τη βαραίνουν οι σκέψεις από όλα όσα κάνει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (14-04) θα δούμε μια άλλη Καλλιόπη. Βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της ενώ καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει. Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη. Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα...

Πρόσφατα η Μαρία Τζομπανάκη διέψευσε το spoiler που θέλει την ηρωίδα της να αυτοκτονεί.

«Πολλοί φόνοι θα γίνουν στον Σασμό, δυστυχώς. Κι εγώ ρωτάω "θα σκοτώσω πολλούς; Θα πρέπει να βγαίνω έξω μεταμφιεσμένη;". Ευτυχώς δεν με αναγνωρίζουν στο δρόμο, με κοιτάνε και λένε "μπα, δεν είναι αυτή". Δεν ισχύει ότι η Καλλιόπη δίνει τέλος στη ζωή της», έχει πει η ίδια.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved