Σασμός: Ο Σταύρος στην Κρήτη και το twitter τον θέλει πίσω στα Γιάννενα με το επικό #cancelStavros
Media

Σασμός: Ο Σταύρος στην Κρήτη και το twitter τον θέλει πίσω στα Γιάννενα με το επικό #cancelStavros

Σασμός: Το twitter θέλει διακαώς μαζί Αστέρη – Αργυρώ δείχνοντας ολοφάνερα με το επικό #cancelStavros πως δεν τον θέλει στο πλευρό της Αργυρώς.

Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα spoilers παρά τη μεγάλη του αγάπη προς εκείνη το ζευγάρι σύντομα θα οδηγηθεί στο χωρισμό ενώ ο Αστέρης θα ζήσει και πάλι ευτυχισμένος στο πλευρό της γυναίκας που ερωτεύτηκε όσο καμία.

Στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης (26-04) θα δούμε τον Σταύρο να βρίσκεται στην Κρήτη αφού θέλει να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ αναφορικά με όλα όσα έχουν προκύψει στη δίκη.

Εκείνη νιώθει χαρούμενη που τον βρίσκει στο σπίτι της, το twitter όμως όχι αφού τον θέλει πίσω στα Γιάννενα και χωρίς την Αργυρώ.

Δες το απόσπασμα

Δες τα σχόλια

Όσο για τι τελικά θα συμβεί; Τα γραφόμενα έχουν ήδη «μιλήσει». Η φλόγα του έρωτα του Αστέρη όμως για την Αργυρώ καίει και φουντώνει ακόμα πιο πολύ. Σύντομα αυτό που θα συμβεί μεταξύ τους δεν θα μείνει κρυφό. Η ίδια η Αργυρώ θα μιλήσει στον Σταύρο. Ο Σταύρος για μια ακόμα φορά θα την καταλάβει. Για μια ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο της ψυχής και της αγάπης του γι’ αυτήν.

Ο Σταύρος δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγαπημένη του να είναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει ο ίδιος κομμάτια.

Η ένωση λοιπόν του Αστέρη με την Αργυρώ είναι σίγουρη, όπως σίγουρος είναι και ο χωρισμός της με τον Σταύρο, ο οποίος θα παίξει ακόμα έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στην ευτυχία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved