Media

Σασμός: Παροξυσμός στο Twitter μετά τη συνάντηση Αστέρη-Αργυρώς: «Η σκηνή που περιμέναμε δύο μήνες»

Σασμός: Πράγματι, όσοι παρακολουθούν μετά μανίας τη σειρά του Alpha, περίμεναν πώς και πώς τη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ μετά τον βίαιο τρόπο που χώρισαν. 

Ο Αστέρης, στο μυαλό της Αργυρώς είναι ο άνθρωπος που σκότωσε εν ψυχρώ τον αδελφό της Πέτρο και γι' αυτό και η ίδια αποφάσισε να εγκαταλείψει τον τόπο που αγαπούσε, την Κρήτη για να είναι μακριά του.

Υπήρξαν όμως στιγμές που όλοι καταλάβαμε ότι η Αργυρώ όχι μόνο δεν τον μισεί, αλλά δεν τον ξεπέρασε ποτέ, παρ' όλο που προχώρησε τη ζωή της στα Γιάννενα με τον Σταύρο. Έτσι, μια πιθανή συνάντηση του άλλοτε ζευγαριού, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και καταστάσεις, ήταν κάτι που οι σεναριογράφοι έπρεπε να... στήσουν φαντασμαγορικά.

Και πράγματι έτσι έγινε, αν και χρειάστηκε να περιμένουν οι τηλεθεατές για παραπάνω από δύο μήνες.

Aπόψε είδαμε τον Αστέρη να την περιμένει και εκείνη να σαστίζει, να στέκει σχεδόν σοκαρισμένη μπροστά του τα πρώτα δευτερόλεπτα της συνάντησής τους στα Γιάννενα όπου ταξίδεψε εκείνος με σκοπό να της μιλήσει, να της πει όλα όσα ήθελε.

Εκείνη όμως είναι ανένδοτη, δεν θέλει να ακούσει τίποτα από τα χείλη του. Μάλιστα αρνείται να τον αποκαλέσει με το όνομά του αλλά απευθύνεται σε εκείνον αποκαλώντας τον Σταματάκη.

Πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές τη συνάντηση αυτή; Με... σοκ και δέος αν κρίνουμε από τα μηνύματα. Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets από τους χρήστες που έμειναν κολλημένοι για ακόμα ένα βράδυ στην οθόνη και στον Alpha:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved