Η γη της ελιάς spoiler: Ο Πότης πιάνει στα πράσα τον Ιάκωβο με την Αθηνά! (video)
Media

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Πότης πιάνει στα πράσα τον Ιάκωβο με την Αθηνά! (video)

Η γη της ελιάς spoiler: Μέσα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη έδωσαν το απόλυτο spoiler για την επιτυχημένη σειρά του Mega.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πλησιάζουμε στο φινάλε της πρώτης σεζόν και οι ανατροπές θα είναι πολλές και καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Πότης σε έναν περίπατό του στο βουνό θα δει την Αθηνά και τον Ιάκωβο σε... τρυφερές στιγμές. Τι θα δει και τι θα αποκαλύψει θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Δημήτρης ωστόσο, συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά, γίνεται ένας έντονος καυγάς στο σπίτι χωρίς να ξέρουν ότι είναι εκεί και η Αναστασία.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο…

Η Μυρτάλη μιλά με πάρα πολύ σκληρό τρόπο στον Αλέξη, ενώ ο Πότης παρακολουθεί όλο το σκηνικό από απόσταση και αμέσως του μπαίνουν ιδέες. Η Αρετή κατηγορεί τον Ιάκωβο ότι της διέλυσε την οικογένεια και οι δυο τους έρχονται σε ρήξη.

Η ημέρα της δίκης πλησιάζει και η Μαρίνα αγχώνεται όλο και περισσότερο για το αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα δεν βρίσκει το σακ βουαγιάζ με τα χρήματα κάτω από το κρεβάτι και αμέσως κατηγορεί τον Αλέξη. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι της Ευτυχίας, με επιθετικές διαθέσεις.

Δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι της Μαργαρίτας και του Αλέξη, και τους απειλούν με όπλα, αναζητώντας τα χρήματα. Ο Ισίδωρος πηγαίνει μαζί με τον Ιάκωβο στο καφενείο και ανακοινώνει στον Πότη ότι βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Όπως είναι επόμενο, ο Πότης διαδίδει γρήγορα το νέο και οι συγχωριανοί δίνουν συγχαρητήρια στον Ισίδωρο. Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος ανακοινώνει σε όλους ότι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει και πάλι το δικηγορικό του γραφείο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved