Media

Η Γη της Ελιάς – Σασμός: Φινάλε πρώτης σεζόν με ένα κοινό! Οι θάνατοι, οι γάμοι και οι συλλήψεις

Η Γη της ΕλιάςΣασμός: Δυο σειρές που πριν καλά καλά κάνουν πρεμιέρα είχαν ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Εξάλλου κατά κοινή ομολογία η μυθοπλασία με στοιχεία σαν αυτά που παρακολουθούμε στις δυο σειρές είναι και αυτά που το τηλεοπτικό κοινό έχει «ανάγκη» θέλοντας ουσιαστικά να ζήσει και λίγο μέσα από τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Και οι δυο σειρές έχουν πύρινα την επαρχεία, ένα ακόμη πρόσθετο στοιχείο που κάνει τον τηλεθεατή να ταξιδεύει, άλλοτε στην μαγευτική Μάνη και άλλοτε στην Κρήτη που δεν υπάρχει άνθρωπος να μην λατρεύει.

Κοινά στοιχεία όπως αυτό της βεντέτας, της βαθιάς αγάπης, του ανεκπλήρωτου έρωτα, της μάχης ανάμεσα στο καλό και το κακό, στο θάνατο, στην απληστία και φυσικά με ήρωες που έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας έχουν και οι δυο σειρές.

Κοινά στοιχεία όμως θα δούμε και στο φινάλε του πρώτου κύκλου των δυο σειρών. Για την «αυλαία» της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου μάλιστα είχε κάνει λόγο ο ίδιος, προς αποφυγή άκυρων spoilers.

«Δυο φόνοι, ένας γάμος και μια σύλληψη», έχει γράψει και το κοινό έχει ήδη κάνει το δικό του σεναριακό προσχέδιο.

Γάμος για Βασιλική και Φίλιππο, σύλληψη για Αλέξη και όσον αφορά στους φόνους… η ανατροπή θα έρθει στα προσεχή επεισόδια.

Αντίστοιχο φινάλε πρώτης σεζόν θα έχει και ο Σασμός. Γάμο για Μαρίνα και Αντώνη, φόνο για τον Άγγελο και σύλληψη για τον Μαθιό.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως σκοπός είναι να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved