Media

Σασμός: Αποθεώθηκε η Όλγα Δαμάνη! Η ανατριχιαστική περιγραφή της γιαγιάς Ειρήνης για τον Πετρή

Σασμός: Μια ακόμη συγκλονιστική σκηνή με την Όλγα Δαμάνη παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (17-06).

Ο Άγγελος έτρεξε στο σπίτι να πει τα καλά νέα για την Αργυρώ μετά τις εξετάσεις του Σταύρου και της Άσπας.

Η γιαγιά Ειρήνη τους «πάγωσε» περιγράφοντας το όνειρο που είδε. Στον ύπνο της, την επισκέφτηκε ο Πετρής και της είπε πως πρέπει να προσέχουν την Αργυρώ και πως δεν έχει θέση για εκείνη εκεί που είναι.

Η γιαγιά Ειρήνη μιλούσε κλαίγοντας κι έλεγε πως ο Πετρής και τα πουλιά ποτέ δεν της έχουν πει ψέματα και πως όλα θα πάνε καλά με την υγεία της Αργυρώς. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα και ο Άγγελος αμίλητοι την άκουγαν.

Στο twitter η Όλγα Δαμάνη αποθεώθηκε για την ερμηνεία της με τα σχόλια να είναι καταιγιστικά.

«Δύο πλάσματα δεν μου χουν πει ποτέ ψέματα σ αυτόν τον κόσμο. Ο εγγονός μου και τα πουλιά!» Συγκλονιστικη!», «κυρία Δαμάνη βαθειά υπόκλιση», «#sasmos ανατριχιάζω γιαγιά Ειρήνη! Πόσο παραστατική!», «Λες και λέει τον Ερωτόκριτο η γιαγιά Μπραβο, η καλύτερη της ερμηνεία», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Δες τα στη gallery

Στο νέο επεισόδιο

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς. Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος τρέχει να προλάβει το κακό, ενόσω ο Γεράσιμος συνεχίζει τη μέρα του γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατέστρεψε τη ζωή….

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved