Χαμογέλα και πάλι: Η πρεμιέρα, το καλωσόρισμα του Αλεξάνδρου στην παρέα και η έκπληξη του Κοκλώνη!
Media

Χαμογέλα και πάλι: Η πρεμιέρα, το καλωσόρισμα του Αλεξάνδρου στην παρέα και η έκπληξη του Κοκλώνη!

Με πολύ κέφι, καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα έκανε πρεμιέρα η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, έχοντας πολύ καλή διάθεση καλωσόρισε για τη νέα σεζόν τους τηλεθεατές, έχοντας φυσικά στο πλευρό της την ομάδα της.

Ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Νίκος Συρίγος επέστρεψαν, για να σχολιάσουν όλα τα τελευταία νέα και τις τρέχουσες εξελίξεις από τον χώρο της εγχώριας και διεθνούς showbiz.

Από χθες το βράδυ (2/9), τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και οι συνεργάτες της βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής, για να ολοκληρώσουν τις πρόβες τους και να είναι όλα υπό έλεγχο για τη σημερινή πρεμιέρα.

Οι αλλαγές στο πλατό είναι μικρές όπως διαπιστώσαμε, με την ίδια τη Σίσσυ να δείχνει πολύ χαρούμενη γι' αυτές τονίζοντας πως αν και δεν φαίνονται αυτές οι αλλαγές στην πορεία της σεζόν θα διαπιστώσουμε ότι είναι αρκετές.

Φυσικά, η όμορφη παρουσιάστρια η οποία είχε επιλέξει για την πρεμιέρα το λευκό χρώμα για το ρούχο της καλωσόρισε με τα πρώτα της λόγια το νέο μέλος της παρέας, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε για ακόμα μία φορά ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής ο οποίος έστειλε στην παρουσιάστρια μία ανθοδέσμη τόσο όμορφη αλλά και τόσο... μεγάλη που έμοιαζε με.. δέντρο! Η Σίσσυ Χρηστίδου διάβασε on air το μήνυμά του και τον ευχαρίστησε από καρδιάς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved