Στρατής Χατζησταματίου για Σασμό: «Ανάμεσα στη Θοδώρα και τον Ορφανό χτίζεται κάτι δυνατό»
Media

Στρατής Χατζησταματίου για Σασμό: «Ανάμεσα στη Θοδώρα και τον Ορφανό χτίζεται κάτι δυνατό»

Ο ταλαντούχος Στρατής Χατζησταματίου, ως Μανόλης έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και για το β’ κύκλο του «Σασμού» ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη.

Ο νεαρός ταλαντούχος σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και για όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς.

- Μετά τη δολοφονία του Άγγελου, ο Μανόλης αντιμετωπίζει τους δαίμονές του;

«Κυρίως γιατί καταλαβαίνει ότι η πρώτη φορά που αποκάλυψε σε κάποιον το μυστικό του, απέβη μοιραία. Γεγονός που τον φέρνει στα όριά του, καθώς συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την κατάσταση που βρίσκεται».

- Βυθίζεται στα σκοτάδια του;

«Είναι μια μεγάλη πληγή και ένα τεράστιο σοκ, που νομίζω ότι θα οδηγήσει τον Μανόλη ίσως στις πρώτες μικρές επαναστάσεις. Σίγουρα, έχει τάση φυγής και ανάγκη να μείνει για λίγο μόνος του. Ίσως να φύγει και από το χωριό».

Θα τον βοηθήσει στην «απόδραση» ο Παπαφράγκος, ο καθηγητής του;

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμη. Στην πρώτη τάση φυγής που έχει, είναι μόνος του».

- Με την Κλαίρη, που καταλαβαίνει τα πάντα, έρχονται στην οριστική ρήξη;

«Η Κλαίρη καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά έχει δίπλα της έναν άνθρωπο που είναι κλειστός. Σφραγισμένος. Δεν επικοινωνεί μαζί της και δεν ανοίγει την καρδιά του. Αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο για εκείνη, οπότε νομίζω πως θα τους οδηγήσει σε ρήξη».

- Η εμφάνιση του νέου αστυνόμου Λευτέρη Ορφανού αναστατώνει τον Μανόλη;

«Μέχρι στιγμής, από όσο γνωρίζω από τα επεισόδια που έχω διαβάσει, ο Λευτέρης Ορφανός είναι ο άνθρωπος που του δίνει μια πρώτη ευκαιρία να σταθεί κάπως στα πόδια του. Να ξεφύγει από το σπίτι του. Κάτι που του δημιουργεί ασφάλεια και του δίνει ανεξαρτησία. Μπορεί σεναριακά αυτό να οδηγήσει σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, συνεπώς και σε αποκάλυψη».

- Θα του συστήσει κάποιον για να συνεργαστεί μαζί του;

«Τον Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής), έναν επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται. Ενώ πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα, φαίνεται ότι θα δώσει στον Μανόλη μια ευκαιρία, παίρνοντάς τον στη δούλεψή του για να σταθεί στα πόδια του».

- Ο Ορφανός είναι ωραίος άντρας, η Θοδώρα πολύπαθη αδελφή... Μπορεί να προκύψει έρως;

«Νομίζω πως όλα από εκεί ξεκινούν! Η Θοδώρα είναι αυτή που θα φέρει τον Μανόλη και τον Ορφανό σε επαφή πρώτη φορά! Γιατί έχει ξεκινήσει μια επαφή. Δεν ξέρω τι είδους επαφή είναι, θα τη δούμε στη συνέχεια. Ανάμεσα στη Θοδώρα και τον Ορφανό χτίζεται κάτι δυνατό!».

- Μετά από σαράντα κύματα, αποκαταστάθηκε η σχέση της Θοδώρας με τον Μανόλη;

«Η σχέση της Θοδώρας με τον Μανόλη είναι στήριγμα και καταφύγιο και για τους δύο».

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved