Σακκά: «Η Πολυξένη το έσκασε από το χωριό της για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά»
Media

Σακκά: «Η Πολυξένη το έσκασε από το χωριό της για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά»

Η Ελένη Σακκά έρχεται στη νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών». Η ηθοποιός έκανε την έκπληξη την περασμένη τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστώντας στην δραματική σειρά του Open, «Τελευταία Ώρα» σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη.

Η ίδια παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της.

Μίλησέ μας για τη νέα σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Πρόκειται για ένα πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του κυρίως στο γυναικείο κοινό. Πίσω, όμως, από αυτή την αστραφτερή βιτρίνα υπάρχουν κρυμμένα μυστικά, πάθη, έρωτες, ίντριγκες και δολοφονίες. Συγκεκριμένα, ένας φόνος και ένας μεγάλος έρωτας θα φέρουν στο φως μυστικά. Μια μεγάλη, πλούσια και φιλόδοξη παραγωγή, μια δραματική σειρά εποχής με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, πλαισιωμένη από λαμπερούς πρωταγωνιστές που μεταφέρουν τον θεατή στην αστική Αθήνα της δεκαετίας του '60. Δυνατές ερμηνείες, γοητευτικοί πρωταγωνιστές, πάθη, καλά κρυμμένα μυστικά και πολλές ανατροπές σε μια διαφορετική σειρά με όλα τα στοιχεία που την καθιστούν ακαταμάχητη. Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαίνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Ο ρόλος σου ποιος είναι;

Η Πολυξένη είναι ένα κορίτσι που το έσκασε από το χωριό της στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της. Από εκείνη την ηλικία είναι στην υπηρεσία της οικογένειάς Μπουραντά και έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Αμαλία. Είναι στοργική και αρκετά προστατευτική μαζί της και πολλές φορές παίρνει πρωτοβουλίες που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Αμαλία.

Τι θυμάσαι από το πρώτο τηλεοπτικό γύρισμα;

Το πρώτο μου τηλεοπτικό γύρισμα. Τέλη Αυγούστου στη Κύπρο. Πέρα από την αφόρητη ζέστη θυμάμαι να περνάω μια ολόκληρη μέρα προβάροντας τα λόγια μου για να μη κάνω κάποιο λάθος. Είχα αγχωθεί πολύ και μπερδευόμουν συνέχεια. Τότε κατάλαβα ότι η λύση ήταν μία. Έγραψα σε ένα τετράδιο του γραφείου κάποιες λέξεις και έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το γύρισμα.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved