GNTM 5: Η οικειοθελής αποχώρηση που αναστάτωσε το πλατό- Τα κλάματα και η τελική απόφαση!
Media

GNTM 5: Η οικειοθελής αποχώρηση που αναστάτωσε το πλατό- Τα κλάματα και η τελική απόφαση!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (17-10) η Νικόλ κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, αφού τα πήγε εξαιρετικά, ενώ η Έφη πήρε μια απόφαση που σίγουρα δεν την περίμενε κανείς.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 είχε τα πάντα: εκπλήξεις, τένις, υψηλή ραπτική και δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις, που "τάραξαν" τις ισορροπίες στο σπίτι!

Αποστολή των κοριτσιών στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 5 ήταν να φέρουν σε πέρας την φωτογράφιση, η οποία και ήταν το να παίξουν τένις με ρούχα και τουαλέτες υψηλής ραπτικής. Ενώ όλες τους έδειχναν να είναι πολύ ενθουσιασμένες, δυστυχώς πολλές ήταν εκείνες που δεν τα κατάφεραν όπως έπρεπε και για αυτόν τον λόγο μάλιστα, τα σχόλια των κριτών ήταν αρκετά αρνητικά.

Στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Δέσποινα, η οποία και έδειξε ότι πήρε επιτέλους μπρος και η Νικόλ, η οποία στην κριτική της για την φωτογραφία αποθεώθηκε από τους κριτές, αφού η Βίκυ Καγιά της είπε ότι είναι σίγουρη πώς θα γίνει μια πολύ καλή επαγγελματίας, η οποία θα κάνει πολλά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Τελικά, η φωτογραφία που κέρδισε το advantage της επόμενης δοκιμασίας ήταν της Νικόλ, με την Βίκυ Καγιά να της τονίζει πώς θα πρέπει να ξεφύγει από τα κουτάκια της και να πάει ένα βήμα παραπέρα, για να καταφέρνει να τα πηγαίνει πολύ καλά!

Η Έφη, λίγο πριν την τελική αποχώρηση, αποφάσισε ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, μιας και, όπως είπε, έχει προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που δεν μπορεί να το μοιραστεί λεπτομερώς και εκείνη τη στιγμή ευχαρίστησε όλους τους κριτές που της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και να προχωρήσει μέχρι και σε αυτό το σημείο.

H Mιχαέλα, που είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με την Έφη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και είπε ότι όντως δεν ήταν καλά τις τελευταίες μέρες, αφού δεν μπορούσε άλλο μακριά από την οικογένειά της και πολλές φορές δεν αισθανόταν καλά.

Όσον αφορά την τελική απόφαση της κριτικής επιτροπής για την αποχώρηση της δοκιμασίας, αυτή ανατράπηκε μετά την απόφαση της Έφης και η Βίκυ Καγιά είπε σε όλες τις υπολοιπες διαγωνιζόμενες ότι περνούν απευθείας στο σπίτι και ότι δεν θα πάρουν τις φωτογραφίες τους, ενώ μόλις πάνε στο σπίτι, θα τις λάβουν εκεί!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved