Media

Σασμός: Η Αργυρώ θα ανακαλύψει κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω

Σασμός: Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα

την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο, και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια* εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει.

Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό. Εκεί, ωστόσο, θα ανακαλύψει κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα συντρίψει όποια ελπίδα της είχε απομείνει…
*Στο ρόλο της Νάντιας η Πένυ Παπαγεωργίου

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved