Media

Ο Παράδεισος των Κυριών - Ελένη Σακκά: «Η Πολυξένη αμφισβητεί τις προθέσεις του Ντίνου»

Η Ελένη Σακκά ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που κάνει σταθερά ανοδικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Τη φετινή σεζόν την παρακολουθούμε στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών», υποδυόμενη την Πολυξένη, ένα νέο δυναμικό κορίτσι που, αν και εχει περάσει πολλά στη ζωη του, έχει ξανασταθεί στα πόδια του.

Τελευταία ώρα» στο OPEN ήταν η πρώτη σας τηλεοπτική δουλειά. Τώρα επιστρέψατε με τον «Παράδεισο των κυριών», μια εντελώς διαφορετική σειρά. Ήταν ένα νέο στοίχημα;

«Για εμένα κάθε ρόλος είναι ένα νέο στοίχημα και αυτό είναι που αγαπώ σε αυτή τη δουλειά. Η διαφορετικότητα των χαρακτήρων με κάνει να βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να ανακαλύπτω κρυφές πτυχές του εαυτού μου». Σας γοητεύει το γεγονός ότι είναι μια παραγωγή εποχής; «Αν και είναι η δεύτερη χρονιά μου στην τηλεόραση. νιώθω πολύ τυχερή που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά και ένας από τους λόγους είναι ακριβώς αυτός, ότι είναι εποχής. Με γοητεύει πολύ το γεγονός ότι όλο αυτό με ταξιδεύει στο 1963, γνωρίζοντας έτσι έναν τελείως διαφορετικό κόσμο».

Με αφορμή τον ρόλο σας, έχετε αναφορές για τον ρόλο μιας γυναίκας την εποχή εκείνη, τις στερεότυπες απόψεις που υπήρχαν και το πλαίσιο στο οποίο ζούσε;

«Μέσα από τη σειρά φαίνεται ξεκάθαρα ο ρόλος της γυναίκας την εποχή εκείνη, καθώς και οι αντιλήψεις που κυριαρχούσαν γύρω από αυτόν. Στερεότυπα όπως η θέση της μέσα στην οικογένεια, την κοινωνία, στον εργασιακό χώρο, ακόμα και σε σχέση με την επιλογή του συντρόφου της, καταδεικνύουν τα αρνητικά της εποχής εκείνης. Ευτυχώς η κατάσταση από τότε έχει βελτιωθεί σημαντικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα».

Η ηρωίδα σας η Πολυξένη είναι βοηθός της οικογένειας Μπουραντά. Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά. Την καθόρισε το γεγονός ότι την έχει βιάσει ο πατριός της. Πείτε μας γι’ αυτό.

«Η Πολυξένη είναι ένα κορίτσι που το έσκασε από το χωριό της στην ηλικία των 14 ετών για να γλιτώσει από την κακοποιητική συμπεριφορά της οικογένειάς της. Το γεγονός του βιασμού έχει καθορίσει τον τρόπο ζωής της. καθώ5 και tis αντιλήψεις της για τη ζωή και για reus άντρες. Είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας και λειτουργεί κυρίως με γνώμονα το δίκαιο».

Είναι έμπιστη της Αμαλίας και η πρώτη που έμαθε για τον βιασμό της από τον Πάρη και δεν ήταν σύμφωνη στο να σιωπήσει η Αμαλία. Γιατί;

«Η Πολυξένη έχει περάσει μια αντίστοιχη κατάσταση. Απλό η διαφορά της με την Αμαλία είναι ότι, όταν το εκμυστηρεύτηκε am μητέρα της, εκείνη δεν την πίστεψε. Με λίγα λόγια, εξαιτίας του ότι δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της συνέβαινε και δεν βρήκε κάποιον να τη βοηθήσει, αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή. Αυτό την κάνει να θέλει να προστατέψει η ίδια την Αμαλία, όπως θα ήθελε να το κάνει και για εκείνη η μητέρα της». Στέκεται στην Αμαλία και στη σχέση της με τον Ντίνο. θα συνεχίσει να υποστηρίζει το ζευγάρι; «Αν και πιστεύει στον έρωτα του Ντίνου και της Αμαλίας, πολλά γεγονότα την κάνουν κάποιες φορές να αμφισβητεί τις προθέσεις του».

Είχε ερωτική επαφή με τον αδελφό της Αμαλίας, τον Αγη. Εκείνη ευελπιστούσε ότι θα είναι κάτι περισσότερο γι’ αυτόν;

«Αν και κατά βάθος γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο όλο αυτό, λόγω της κοινωνικής της θέσης, μέσα της ευελπιστεί πως ίσως θα ήταν κάτι περισσότερο γι’ αυτόν».

Είναι ερωτευμένη μαζί του;

«Ξεκάθαρα ναι»! Είχε όμως το σθένος, όταν κατάλαβε ότι απλά περνάει την ώρα του μαζί της να τον διώξει. Η όχι; «Είναι κάτι πιο δυνατό για εκείνη και παρόλο που μέσα από αυτή τη σχέση έρχεται σε κόντρα με την Αμαλία, βλέπουμε πολλές φορές πως ούτε η ίδια δεν γνωρίζει πώς πρέπει να διαχειριστεί όλο αυτό που της συμβαίνει».

Πηγή: TV 24

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved