Μαύρο Ρόδο: Μαρία Νεφέλη Δούκα: «Η Γιάννα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Μπόγρη»
Media

Μαύρο Ρόδο: Μαρία Νεφέλη Δούκα: «Η Γιάννα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Μπόγρη»

Μαύρο Ρόδο: Αντιμέτωπη με πολλές παγίδες βρίσκεται η Γιάννα Δημακούλη, την οποία ερμηνεύει ή Μαρία-Νεφέλη Δούκα.

Αναγκάζεται να εγκαταλείψει το ζαχαροπλαστείο της στην Πάτρα και να επιστρέψει άρον άρον στο χωριό, για να σωθεί από τους τοκογλύφους. Ωστόσο, κι εκεί βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πρώην άντρα της, Γιώργο Μπόγρη.

Η παράνομη σχέση με τον αδελφό του, Σταυρίνο, που έμεινε ανάπηρος σε τροχαίο, όταν προσπαθούσαν να φύγουν κρυφά από το χωριό, τη στοιχειώνει, όπως και ο φόβος ότι δεν θα ησυχάσει ποτέ από τους τοκογλύφους.

  • Όταν διαβάζατε το ρόλο της Γιάννας, ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σας;

«Ότι είναι ένας πολυδιάστατος ρόλος, με πολλές και διαφορετικές πτυχές. Υπήρχε πολύ υλικό για να την πλάσω, να τη μελετήσω. Είναι ρόλος που διαθέτει μεγάλη παλέτα και ως προς τις σχέσεις του και ως προς τις δράσεις του. Συνεπώς, αυτό είναι πάντα ευχάριστο στο δημιουργικό κομμάτι για τον ηθοποιό».

  • Με ποιες λέξεις θα περιγράφατε τη Γιάννα Δημακούλη;

«Ρομαντική, δυναμική και μπερδεμένη».

  • Αρχικά, βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν καταδικασμένο γάμο με τον Μπόγρη, όμως ο έρωτας και η φυγή με τον κουνιάδο της Σταυρίνο δεν οδήγησε στην ευτυχία...

«Η ευτυχία της δεν μπορούσε να δομηθεί από τη στιγμή που η ιστορία αυτή αφορά δύο αδέλφια. Ήταν εκ προοιμίου μια καταδικασμένη επώδυνη υπόθεση».

  • Το ατύχημα του Σταυρίνου, που τον άφησε ανάπηρο, έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της;

«Είναι κάτι που, πέρα από πολύ πόνο, της προκάλεσε φοβερές ενοχές για τη φυγή τους, πάνω στην οποία έγινε το ατύχημα, και την κρυφή απαγορευμένη σχέση που είχαν».

  • Επιστρέφοντας στο χωριό, έρχεται το παρελθόν και τα μυστικά του στο σήμερα;

«Μοιραία θα την ακολουθήσουν όλα αυτά, γιατίτη βαραίνουν πολλές και επικίνδυνες εκκρεμότητες».

  • Ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Μπόγρης -δολοπλόκος κατά συρροή, προκειμένου να ανέβει κοινωνικά και οικονομικά της δημιουργεί προβλήματα;

«Η επιστροφή της στο χωριό, όσον αφορά εκείνον, θα σημάνει πάλι πως πρέπει να κλείσει τους λογαριασμούς που έχουν με το γάμο τους, όπως επίσης και τη φοβία μην αποκαλυφθεί το μυστικό που κουβαλά. Είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο δεν θα λήξει πολύ ομαλά», είπε η Μαρία Νεφέλη Δούκα στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved