Media

Σασμός: Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό

Σασμός: Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Ο Σταύρος δέχεται την χαριστική βολή από την Αργυρώ, κι αποφασίζει να το φτάσει στα άκρα.

Αιμιλία και Παύλος έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους και εμπλέκουν τον Νικηφόρο. Θα προλάβει ο Αστέρης και ο Μαθιός το κακό;

Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Τι θα πει όμως το πόρισμα της αστυνομίας; Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα. Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό. Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved