Media

Σασμός: Ο θάνατος που θα βυθίσει σε πένθος το χωριό

Σασμός: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της χρονιάς για τη δραματική καθημερινή σειρά του Alpha. Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια. 

Η Νάντια στέλνει ανώνυμα μηνύματα στον Μαθιό με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλη κρίση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική. Παράλληλα, η οικογένεια του Μανόλη βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και εκείνος παίρνει μία παράτολμη απόφαση, ενώ ο Λευτέρης στήνει επίθεση εναντίον του Ευθύμη για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του.

Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την Αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Αγγέλου, πριν να είναι αργά. Ο Δημητρός και ο Νικολής, τα ξαδέλφια των Σταιατάκηδων, βρίσκονται ήδη εκεί και είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά και να τα καταστρέψουν. Ακολουθούν στιγμές αγωνίας και η ζωή του Παύλου κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ένα από τα δύο ξαδέλφια τον σημαδεύει με όπλο. Ο Αστέρης είναι εκεί και σώζει τον Παύλο την τελευταία στιγμή, ενώ ο Αντώνης τούς συλλαμβάνει. Ο Παύλος ευχαριστεί τον Αστέρη, καθώς χάρη σε αυτόν δεν δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Φιλιώ, η αγαπημένη γιαγιά της Τζένης, πεθαίνει και όλοι προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της κοπέλας. Την ίδια στιγμή, η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Συγκεκριμένα, ο Τόλης ενημερώνεται πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι ελεύθερος για να συνεχίσει τη ζωή του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ και οδηγείται και πάλι σε επικίνδυνα μονοπάτια. Την ίδια ώρα, η Νάντια συνεχίζει να στέλνει ανώνυμα μηνύματα στον Μαθιό και τον περιμένει να εμφανιστεί στο μπαρ.

Παράλληλα, η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει όλους τους χωριανούς, οι οποίοι συμπαραστέκονται στην Τζένη. Ωστόσο, εκείνη αντιλαμβάνεται πως η συμπεριφορά του Νικηφόρου έχει αλλάξει απέναντί της και υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον νεαρό και στη Νάντια.

Ο Μανόλης παίρνει μια παράτολμη απόφαση

Η γιαγιά Ειρήνη με τον παπά βλέπουν το συναισθηματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται τόσο η Αργυρώ όσο και ο Αστέρης και αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση ανάμεσά τους. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένειά του και αυτός είναι να ζητήσει ένα τεράστιο ποσό από τον Ευθύμη ρισκάροντας. Ο Παντελής πάει να τρελαθεί και δεν ξέρει τι να κάνει για να σώσει το σπίτι του από τα χρέη αγνοώντας τις κινήσεις του Μανόλη.

Παράλληλα, ο Σταύρος μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην κόρη της και να της πει όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση νεφρού που έκανε. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Την επόμενη μέρα, η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, ο οποίος βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων που του στέλνει ανώνυμα η Νάντια. Και καθώς, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ και την ψυχολογική της κατάσταση, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μία αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Η τελευταία τής ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο δότης νεφρού και η Αργυρώ την κοιτάει σοκαρισμένη.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved