Μαύρο Ρόδο: Παπαθεοδώρου: Οι αστείες στιγμές στα γυρίσματα και το μεγάλο άγχος
Media

Μαύρο Ρόδο: Παπαθεοδώρου: Οι αστείες στιγμές στα γυρίσματα και το μεγάλο άγχος

Τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, το κορίτσι με το αλαβάστρινο πρόσωπο και το καθαρό βλέμμα, τη γνωρίσαμε στις 3 Οκτωβρίου, όταν μας συστήθηκε ως δόκιμη μοναχή Ελισάβετ μέσα από τo «Μαύρο Ρόδο», τη δημοφιλή σειρά του Mega.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός μιλά για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει στα γυρίσματα, αποκαλύπτει τις αστείες στιγμές ενώ εξομολογείται πως ο ρόλος της την έκανε να αναρωτηθεί για τη δική της σχέση με την πίστη!

Ποια είναι η µεγαλύτερη δυσκολία που έχετε συναντήσει στα γυρίσµατα;

«Δεν έχω δουλέψει ποτέ στο παρελθόν σε καθημερινή σειρά και ξαφνιάστηκα με τον όγκο δουλειάς που πρέπει να βγει κάθε ημέρα. Κάποιες φορές έχω δώδεκα σκηνές, από διαφορετικά επεισόδια, με εντελώς διαφορετικά συναισθήματα, με πάρα πολύ λίγο χρόνο για προετοιμασία. Αυτό δεν είναι κάτι που έχω συνηθίσει, μου αρέσει να είμαι πολύ προετοιμασμένη. Αλλά είμαι τυχερή και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συνεργάζομαι με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές που με βοηθούν και με συμβουλεύουν με αγάπη και έγνοια».

Αστείες στιγµές στα γυρίσµατα υπάρχουν;

«Φυσικά και υπάρχουν αστείες στιγμές. Νιώθω πολύ τυχερή που το «Μαύρο Ρόδο» είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Ο σκηνοθέτης Κώστας Αναγνωστόπουλος καθοδηγεί μια πολύ δυνατή, φανταστική ομάδα με εντυπωσιακή ενέργεια. Από τις πρώτες ημέρες ακόμα ένιωθα μέλος μιας «οικογένειας» και όταν μπορείς να νιώσεις μια άνεση, τότε μπορείς να γελάσεις και ελεύθερα».

Το «Μαύρο Ρόδο» ήταν µια αφορµή για να αναρωτηθείτε για τη δική σας σχέση µε την πίστη;

«Το «Μαύρο Ρόδο» ήταν μια αφορμή να αναρωτηθώ για τη δική μου σχέση με την πίστη και συγκεκριμένα με την ερώτηση: «Tι σημαίνει να πιστεύεις;». Είναι η μοίρα του ανθρώπου να μη γνωρίζει τα πάντα και πιστεύω πως όσο και να ψάχνουμε δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε όλες τις απαντήσεις. Αλλά σε αυτό το κενό της γνώσης βρίσκεται ο «Θεός», με οποιαδήποτε μορφή φαντάζεται κανείς τον «Θεό». Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τον κόσμο με ανοιχτό και φιλοπερίεργο μυαλό, επιμένοντας σε τίποτα άλλο από την ελευθερία να κοιτάξουμε πέρα ​​από αυτό που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε και αυτό είναι για εμένα η πίστη».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι ο πρώτος σας ρόλος στην ελληνική τηλεόραση είναι πρωταγωνιστικός;

«Νομίζω πως το άγχος πάντα υπάρχει, όποιον ρόλο και να υποδύεσαι. Είμαι τελειομανής και θα έβαζα πάντα την ίδια μέγιστη προσπάθεια σε ό,τι και να έκανα. Ο Στανισλάβσκι είχε πει: «Δεν υπάρχουν μικροί ρόλοι, μόνο μικροί ηθοποιοί». Οπότε, ναι, υπάρχει πολύ άγχος, αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει καθετί δυνατό για να «βρω» την Ελισάβετ, και ελπίζω αυτό να περάσει στους τηλεθεατές», λέει στο Βημαgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved