Σασμός: Η Άννα έκανε την επανάστασή της, εγκατέλειψε τον Παντελή και το twitter την αποθέωσε!
Media

Σασμός: Η Άννα έκανε την επανάστασή της, εγκατέλειψε τον Παντελή και το twitter την αποθέωσε!

Σασμός: Μετά τις αποκαλύψεις του Παντελή, η Άννα πήρε την μεγάλη απόφαση να τον εγκαταλείψει.

Μετά τη «μάχη» που έδωσε που έδωσε με τον ίδιο της τον εαυτό, μάζεψε τα πράγματά της και την ώρα που ο Παντελής μπήκε στo σπίτι, αφού του εξομολογήθηκε όλα όσα ένιωσε, του είπε τη πικρή σκέψη της πως ποτέ του δεν την υπολόγισε και πως έδιωξε τα παιδιά από το σπίτι κι έτσι πήρε την απόφαση να φύγει.

Η στάση της Άννας καταχειροκροτήθηκε από το twitter, αφού τα σχόλια ήταν αποθεωτικά!

Τι είδαμε απόψε

Ο Αστέρης, με τον Μαθιό, τον Παύλο και την αστυνομία σπεύδουν να προλάβουν το κακό στα χωράφια του Άγγελου, πριν να είναι αργά. Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άνω Ποριά ντυμένη στα μαύρα. Μία κηδεία λαμβάνει χώρα, βυθίζοντας το χωριό στο πένθος. Η Αιμιλία επισπεύδει τις διαδικασίες αποφυλάκισης του μόνου ανθρώπου που μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τη δολοφονία του Κώστα. Ο Βαγγέλης κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στο μπαρ ενώ η Νάντια περιμένει τον πατέρα της.

Στο νέο επεισόδιο

Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει το Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Νάντια. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved