«Σασμός»: Το Twitter έπεσε στα... πατώματα με τα γλυκόλογα του Αντώνη: «Ρε γλυκοζεύγαρο, λιώνω»
Media

«Σασμός»: Το Twitter έπεσε στα... πατώματα με τα γλυκόλογα του Αντώνη: «Ρε γλυκοζεύγαρο, λιώνω»

Σασμός: Η σκηνή του Αντώνη Φραγκιαδάκη με τη Μαρίνα του και την κουβέντα τους, έκανε το Twitter να πέσει στα... πατώματα με τα γλυκόλογά του στη γυναίκα που αγαπάει!

Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και το γεγονός ότι ακόμα συνεχίζουν να είναι μαζί παρά το ότι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ζήσουν μαζί, δείχνει πόσο μεγάλη είναι η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Ο Αντώνης, απόψε (19/12) όπως είδαμε, μίλησε στη Μαρίνα από καρδιάς για όλα όσα νιώθει για εκείνη τα οποία συνεχίζουν να είναι το ίδιο δυνατά με τον πρώτο καιρό που ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί της.

H Μαρίνα τού εξέφρασε όλες τις ανησυχίες της τόσο για την κόρη της, την Αργυρώ όσο και για τις δυσκολίες που της δημιουργεί ο Σταύρος με το παιδί. Η ίδια έδειξε να αγχώνεται και με τη συμπλοκή στα κτήματα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων κατά την οποία ο Αντώνης ήταν παρών.

Ο Αντώνης όμως θέλησε να την καθησυχάσει και να την ηρεμήσει για να νιώσει και πάλι ασφάλεια. Η Μαρίνα, έχοντας μάθει για τις απειλές που δέχεται ο Αντώνης για τη ζωή του, μόνο ασφαλής δεν νιώθει και δεν ξέρει τι να κάνει και για να διώξει μακριά κάθε εφιάλτη. Τη λύση, για ακόμα μία φορά της έδωσε ο Αντώνης ο οποίος πήρε μέσα στα χέρια του τα χέρια της και της είπε ότι θα είναι πάντα εκεί να της κρατά το χέρι.

Η ρομαντική και τόσο τρυφερή σκηνή, έκανε το Twitter να συγκινηθεί ιδιαίτερα, με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν τη στάση του Αντώνη στη γυναίκα που αγαπά.

Τα σχόλια φυσικά που ακολούθησαν ήταν απίθανα. Δείτε κάποια από αυτά παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved