Σασμός: Οι σκηνές με Αστέρη-Αργυρώ έκανε τους τηλεθεατές να... λιώσουν! Επικά σχόλια στο Twitter
Media

Σασμός: Οι σκηνές με Αστέρη-Αργυρώ έκανε τους τηλεθεατές να... λιώσουν! Επικά σχόλια στο Twitter

Σασμός: Είναι ξεκάθαρο και οι τηλεθεατές το έχουν καταστήσει εδώ και πολύ καιρό ακόμα πιο σαφές! Θέλουν Αργυρώ και Αστέρη μαζί, τελεία και παύλα! 

Απόψε (21/12) μας δόθηκε ξανά η ευκαιρία να δούμε τον Αστέρη και την Αργυρώ σε κοινές σκηνές και φυσικά το Twitter πήρε φωτιά, όπως συμβαίνει κάθε φορά που στη σειρά τους βλέπουν μαζί οι τηλεθεατές.

Η αγάπη που δεν έχει -ακόμα τουλάχιστον- αίσιο τέλος, τα εμπόδια και ένας έρωτας που δεν βρίσκει καμία ησυχία, αυτός δηλαδή ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ που τόσα πολλά τους χωρίζουν, είναι το... απωθημένο των τηλεθεατών που θέλουν να δουν αυτό το ζευγάρι, παρά τις αντιξοότητες στο μέλλον να είναι και πάλι ευτυχισμένο.

Στο αποψινό επεισόδιο, η κουβέντα που είχαν η Αργυρώ και ο Αστέρης στο σπιτάκι στο βουνό, στο οποίο τελευταία όλο και πιο συχνά απομονώνονται, έκανε τους τηλεθεατές να... λιώσουν με τα τρυφερά λόγια εκείνου στη γυναίκα που αγάπησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή του.

Και μπορεί να είναι πολύ περισσότερα αυτά που τους χωρίζουν από εκείνα που τους θέλουν μαζί, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, η αγάπη στο τέλος θα νικήσει! Και αυτό βέβαια βρίσκει απόλυτα σύμφωνους τους φανατικούς της συγκεκριμένης δραματικής σειράς που απόψε είχαν πολλά να σχολιάσουν για Αστέρη και Αργυρώ. Αξίζει να δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για τη συγκεκριμένη σκηνή:

Δείτε το βίντεο με τη συγκεκριμένη σκηνή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved