Media

Σασμός: «Έγραψε» και πάλι η παπαδιά! Λανσάρει νέα τάση και το twitter την αποθεώνει! «Είσαι αξία»

Σασμός: Μπορεί η Άνω Πορία να καίγεται, ο Αντώνης να είναι το νέο θύμα και η Αργυρώ να κινδυνεύει να χάσει τον γιο της, η παπαδιά όμως δεν πτοείται!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (22-12) έδωσε και πάλι ρεσιτάλ με τις ατάκες της. Η Μαρίνα της έραψε νέο συνολάκι και εκείνη θέλει να το λανσάρει στο χωριό.

Ο παπά Μιχάλης βέβαια που το είδε, δεν είχε την ίδια γνώμη αλλά και τι με αυτό;

Τον τελευταίο λόγο έχει η Κατερίνα και οι φανατικοί της στο twitter που για μια ακόμη φορά την αποθέωσαν για τις ατάκες της.

Δες τα σχόλια στη gallery

Στο σημερινό επεισόδιο

Η γιαγιά Ειρήνη με τον Παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Παράλληλα, η Καλλιόπη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον καινούργιο της χώρο, ενώ ο Ευθύμης κάνει μια εξωφρενική πρόταση στον Λευτέρη. Ο Ευθύμης αναγνωρίζει πως ο Λευτέρης του έσωσε τη ζωή, ξεκαθαρίζει τη μεταξύ τους κατάσταση αλλά παράλληλα ανακοινώνει κάποιες αποφάσεις του που φέρνουν τον Λευτέρη προ εκπλήξεως.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved