Media

Survivor All Star: Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που έστειλε η Βρισηίδα στην Ευρυδίκη:«Είμαι χάλια»

Survivor All Star: Χθες (3/1) οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Γύρω στις έξι το πρωί, όλοι οι παίκτες έφθασαν με τέσσερα διαφορετικά βαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ντυμένοι casual και άκρως ευδιάθετοι ήταν έτοιμοι να ζήσουν για δεύτερη φορά αυτή τη μοναδική εμπειρία. Οι διαγωνιζόμενοι αναχώρησαν από το Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις οκτώ το πρωί και επειδή δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ταξιδεύουν με πτήση ανταπόκρισης μέσω Φρανκφούρτης.

Λίγες ώρες αργότερα έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο, κι εκεί αντάλλαξαν τα τελευταία τους μηνύματα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσα στους survivors που αναχώρησαν ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης (4/1) η Βρισηίδα Ανδριώτου, έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στην Ευρυδίκη, καθώς έφτασε η στιγμή που η παραγωγή θα πάρει τα τηλέφωνα των παικτών.

«Πέφτω να κοιμηθώ, κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα, αλλά τώρα θα μας πάρουν τα κινητά. Σ΄ αγαπώ πολύ. Μας παίρνουν κινητά, είμαι χάλια. Θα σε σκέφτομαι στα δύσκολα για θα θυμάμαι το χαμόγελό σου και την φωνούλα σου, που όλο μου έφτιαχνες τη διάθεση. Φιλάκια πολλά ψυχούλα μου, θα τα πούμε σε επικοινωνία ή από κοντά όταν βγω. Καληνύχτα. Βασικά για εσένα καλή σου μέρα», έγραψε η παίκτρια.

Το μήνυμα αυτό το δημοσιοποίησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει:«Μέχρι την επόμενη φορά».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φώτο που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved