Σασμός: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ: Η νύχτα πάθους Αργυρούς και Αστέρη, το μαύρο δάκρυ & τα σημάδια
Media

Σασμός: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ: Η νύχτα πάθους Αργυρούς και Αστέρη, το μαύρο δάκρυ & τα σημάδια

Σασμός: Η σειρά επιστρέφει και το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε κόβει την ανάσα. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και καταιγιστικές.

Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή και οι δυο τους παραδίδονται σε μια νύχτα ανεξέλεγκτου πάθους, μη γνωρίζοντας πως ο Σταύρος τούς έχει παγιδεύσει!

Η Νάντια είναι πεπεισμένη πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας της, μέχρι που η Ξένια βλέπει μια φωτογραφία του Στεφάνή και καταλαβαίνει όλη την αλήθεια. Ο Τόλης αποφυλακίζεται και τώρα όλοι τον βάζουν στο στόχαστρο, γιατί γνωρίζει τα μυστικά τους...

Η Αργυρώ αισθάνεται σαν χαμένη, σαν να την έχουν κοροϊδέψει οι δικοί της άνθρωποι... Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί με τη βοήθεια της Στέλλας να αποπροσανατολίσει την Καλλιόπη, που υποψιάζεται πως ο γιος της έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αργότερα η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του έμαθε για τη θυσία του και της λέει τα πάντα. Η Αργυρώ διαλύεται μαθαίνοντας όλη την αλήθεια για τη μεταμόσχευση. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο φονιάς του αδελφού της είναι ο ίδιος άντρας που της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Οι δυο τους έρχονται κοντά. Αγκαλιάζονται, μοιράζονται ένα φιλί και πριν καλά καλά το καταλάβουν παραδίδονται στο πάθος τους, που παρέμενε εγκλωβισμένο τόσο καιρό μέσα τους. Κάνουν έρωτα σαν να μη συνέβησαν όλα αυτά που τους χώρισαν για πάντα...

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ της σειράς Σασμός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved