Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία
Media

Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία

Σασμός: Ο Σταύρος υποβάλει μήνυση στον Αστέρη, που αρνείται να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό του για ελαφρυντικό, για να μην εκθέσει την Αργυρώ.

Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Παύλο στην Αιμιλία. Παράλληλα η Άννα παίρνει μια κρίσιμη απόφαση για τον γάμο της, ενώ η Καλλιόπη – που βλέπει πόσο ζεστά έχει πάρει η Βασιλική το θέμα της Νάντιας – συνεννοείται με τον Μαθιό να το ψάξουν περισσότερο. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης φτάνει στα όριά του, ενώ η Τζένη παίζει το τελευταίο της χαρτί με τον Νικηφόρο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Σταύρος απειλεί πως θα στείλει παντού τις φωτογραφίες των ερωτικών περιπτύξεων της Αργυρώς με τον Αστέρη και η Στέλλα προειδοποιεί την Αργυρώ, που αντιδρά απρόβλεπτα. Την ίδια στιγμή ο Τόλης εμφανίζεται στο χωριό, ελεύθερος πια και καλοδεχούμενος από όλους. Παράλληλα ο Λευτέρης ανησυχεί με την συμπεριφορά του Ευθύμη, για τον οποίο ανησυχεί κι ο Παύλος, όταν μαθαίνει ότι τον κυνηγάει η αστυνομία.

Η Ξένια λυτρώνει τον Μαθιό, αναγνωρίζοντας τον Στεφανή σαν πατέρα της Νάντιας. Θα μπορέσει ο Νικηφόρος να διαχειριστεί το ότι η Νάντια είναι αδερφή του; Η Άσπα προσπαθεί να μάθει τι έχει η Αργυρώ, αλλά ούτε η γιαγιά λέει κάτι, ούτε η Μαρίνα και η Άσπα θυμώνει γιατί νιώθει πως δεν την εμπιστεύονται. Η Ντίνα ρωτά τον Αντώνη αν έχει μιλήσει με την Μαρίνα για την προαγωγή και μετάθεσή του και ποια απόφαση έχει πάρει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved