Media

Σασμός spoiler: Σοβαρό ατύχημα για τον Τάσο!

Σασμός spoiler: Νέα εξέλιξη φέρνει ανατροπές και στενοχώριες!

Ο Μαθιός βρίσκεται σε οριακό σημείο και ζητάει δανεικά από τα ξαδέλφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και συναντάει τον Ευθύμη προκειμένου να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Βέβαια, αμέσως αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για έναν ισχυρό αντίπαλο που δύσκολα θα κάνει πίσω.

Παράλληλα, ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει, ενώ η Τζένη, εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της. Εν τω μεταξύ, η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη φέρνει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες.

Συγκεκριμένα την επόμενη μέρα ο πατέρας της έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίζεται ευτυχώς ελαφριά. Η Στέλλα ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, αλλά οι συνθήκες του ατυχήματος την ανησυχούν μήπως ο Ευθύμης μέσω του Τάσου προσπαθεί να την τρομοκρατήσει.

Την ίδια στιγμή, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πετράκη εντείνονται, με την Αργυρώ και όλη την οικογένεια να αγωνιούν. Ταυτόχρονα, ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο, κρατώντας ένα γερό χαρτί στα χέρια του εναντίον του, ενώ ο Βαγγέλης μαθαίνει ότι ο μικρός είναι άρρωστος και παίρνει τα μέτρα του.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved