Media

Σασμός: Η ανατρεπτική κίνηση της Θοδώρας έκανε έξαλλο το twitter: «Πού πας μωρέ Θοδώρα;»

Σασμός: Έξαλλο σύσσωμο το twitter με την κίνηση της Θοδώρας στο επεισόδιο της Παρασκευής (10-02).

Η Θοδώρα προσέγγισε τον Ευθύμη προκειμένου να του ζητήσει δουλειά το μαγαζί. Δεν ήταν αυτό βέβαια που εξόργισε τους χρήστες του twitter αλλά το ύφος της που φάνηκε να μην είναι και τόσο αθώο.

Μπορεί βέβαια η Θοδώρα για μια ακόμη φορά στο μυαλό της να έχει κάποιο σχέδιο καθώς όπως έχουμε δει ο Ευθύμης «κρατά» στο χέρι του τον Μανώλη με τα χρήματα που του δάνεισε, ωστόσο όλα δείχνουν πως εκείνη θα μπλέξει στα δίχτυα του.

Δες τα σχόλια στη gallery

Σήμερα

Η Θοδώρα προσεγγίζει τον Ευθύμη. Η Νάντια την προειδοποιεί. Ο Λευτέρης το μαθαίνει και εκνευρίζεται για άλλη μια φορά. Ο Μαθιός με τη Βασιλική μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και προσπαθούν να συμβουλέψουν τη Τζένη και το Νικηφόρο που έχει μια απρόσμενη στιγμή με τη Νάντια.

Η Αργυρώ είναι σε αδιέξοδο καθώς δεν υπάρχει ίχνος του παιδιού και του Σταύρου που παραμένουν κρυμμένοι στην καλύβα. Ο Αντώνης παλεύει να τους εντοπίσει, όταν ο Βαγγέλης θυμάται κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει. Η Καλλιόπη είναι πληγωμένη από τους γιους της και την αγάπη του Αστέρη για την Αργυρώ. Ο Τόλης επιστρέφει στο σπίτι των Σταματάκηδων, ενώ ο Μαθιός έχει μια απρόσμενη συνάντηση στο καφενείο. Ο Παύλος επιρρίπτει ευθύνες στη Μαρίνα για τις αποφάσεις της Αργυρώς.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved