Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη
Media

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη

Σασμός: Ο Αντώνης ανακοινώνει το γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο.

Ο Μαθιός κρύβεται κι ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Φαρμάκης αντιμετωπίζει μια μεγάλη απειλή. Ένα μυστηριώδες πρόσωπο θα αναστατώσει τη ζωή του Λευτέρη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

sasmos-(7).jpg

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 88

Η Έλενα στριμώχνει το Λευτέρη που έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του. Η Θοδώρα συμπαραστέκεται στη Τζένη που βυθίζεται στη ντροπή. Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη ενώ όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Ο Μαθιός κρύβεται ενώ ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει. Αλλά ο Φαρμάκης δεν του το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη.

sasmos-(5).JPG

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αντώνης ανακοινώνει το γάμο του με τη Μαρίνα στο καφενείο, εκείνη ωστόσο μοιάζει να έχει ακόμη επιφυλάξεις καθώς η Άσπα έρχεται πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ. Η Τζένη μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος γνωρίζει για το ψέμα της, εκείνος ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για ακόμη μία φορά.

sasmos-(10).JPG

Ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ οι δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητά του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για τον φόνο του Κώστα αρχίζει και στενεύει. Μία σκοτεινή συμφωνία αποκαλύπτεται, ενώ μία προειδοποίηση θα κινήσει τις εξελίξεις και θα διαταράξει τις ισορροπίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved