Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος έφαγε ξύλο από τον Στρατή και το Twitter ξεσηκώθηκε!

Αυτή η νύχτα μένει: Η σκηνή με τον Χρήστο και τον Στρατή στο νταμάρι να λογαριάζονται για τη Μαρίνα ξεσήκωσε το Twitter

Οι περισσότεροι βέβαια ήταν με τον Στρατή καθώς ο Χρήστος, ως σκοτεινός χαρακτήρας που είναι, κρύβει μέσα του πολλά μυστικά και υποψίες που δεν είναι καθόλου αρεστές στο κοινό.

Ο πιο ευθύς και ντόμπρος Στρατής είχε με το μέρος του πολλούς που ήθελαν να τον δουν απόψε (5/4) να αποδίδει δικαιοσύνη και να ξετυλίγει το κουβάρι του τι συνέβη εκείνη τη νύχτα που χάθηκε η γυναίκα που αγάπησαν όσο τίποτα άλλο και οι δύο.

O Στρατής ήθελε να μάθει όλη την αλήθεια για εκείνο το μοιραίο βράδυ που η Μαρίνα έπεσε με το αυτοκίνητό της στον γκρεμό.

Ο Χρήστος τού ορκίστηκε ότι δεν της έκανε τίποτα εκείνος, όπως δεν έκανε, όπως είπε και τίποτα στον Νόντα που τον εκβίαζε με τις φωτογραφίες Μαρίνας-Στρατή που είχε στα χέρια του.

Ο Στρατής όμως όχι μόνο δεν πείστηκε αλλά συνέχισε να χτυπάει με μανία τον Χρήστο, κατηγορώντας τον πως ήταν εκείνος που οδήγησε τη Μαρίνα σε αυτή την κατάληξη, τονίζοντάς του ότι έκανε από τη μεριά του ό,τι μπορούσε για να τη σώσει από τον γάμο της μαζί του.

Στο Twitter τα σχόλια ήταν ποικίλα. Πολλοί σχολίασαν το πώς γυρίστηκε η σκηνή που δεν τους άρεσε και ιδιαίτερα ενώ άλλοι προτίμησαν να... τρολάρουν την όλη κατάσταση μεταξύ των δύο αντρών.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets από το επεισόδιο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved