Σασμός spoiler: Τα περιθώρια στενεύουν και ο Μαθιός καταρρέει
Media

Σασμός spoiler: Τα περιθώρια στενεύουν και ο Μαθιός καταρρέει

Σασμός spoiler: Πάνω στην απελπισία του για να βρει το όπλο του φόνου του Στεφανή, ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, αγνοώντας πως ο Μανόλης το έχει μεταφέρει στο σπίτι του Παύλου.

Τα περιθώρια για τον Μαθιό έχουν στενέψει επικίνδυνα, γι' αυτό και συνεχίζει την έρευνα για το χαμένο όπλο του φόνου του Στεφανή. Και μόνο στη σκέψη να μάθει η Βασιλική πως εκείνος σκότωσε τον πρώην άντρα της, καταρρέει.

mathio.jpg

Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων για να πάρει το όπλο. Ωστόσο, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό, καθώς ο Μανόλης έχει ήδη παραδώσει το όπλο στον Παύλο.

sasmos-(6).JPG

Μαθαίνοντάς το αυτό, ο Μαθιός κυριεύεται από απόγνωση. Από την άλλη, η Καλλιόπη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον γιο της. Έτσι, παίρνει ακόμη μία φορά την κατάσταση στα χέρια της και εισβάλλει στο σπίτι του Παύλου για να βρει το όπλο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος της και τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περιμένει. Και αυτό γιατί ο Παύλος την πιάνει στα πράσα και της ζητάει εξηγήσεις. Η γυναίκα κρατάει την ψυχραιμία της και βρίσκει μία δικαιολογία για την παρουσία της εκεί.

sasmos-(3).JPG

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός, παραδομένος στις τύψεις και στην αγωνία, καταρρέει. Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, δέχονται συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν. Μέσα σε όλα αυτά, ο Μήτσος και ο Σταύρος αγωνιούν για τον Βαγγέλη, που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στις βρομοδουλειές του Φαρμάκη.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved