Media

Σασμός spoiler: Ο Σταύρος αποκαλύπτει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι γιος του

Σασμός spoiler: Έχοντας κάνει την αρχή με τη Στέλλα, η Αργυρώ είναι διατεθειμένη να το φτάσει μέχρι τέλους.

Έτσι, την ώρα που ο Αστέρης προειδοποιεί τον Φαρμάκη να μείνει μακριά από την οικογένειά του και εκείνος έχει άλλα, σκοτεινά σχέδια, η Αργυρώ προετοιμάζεται να του πει την αλήθεια για το παιδί.

Αυτό, όμως, που αγνοεί είναι πως ο Σταύρος έχει άλλα πλάνα. 0 τελευταίος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Στη σκέψη πως η Αργυρώ και ο Αστέρης θα συνεχίσουν ανενόχλητοι την κοινή τους ζωή, κυριεύεται από οργή και ακόμη μία φορά προβαίνει σε σπασμωδικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη στο τηλέφωνο και εκείνος, αγνοώντας τις αληθινές προθέσεις του, πηγαίνει να τον συναντήσει.

0 τελευταίος, εντελώς ανυποψίαστος, φτάνει στο σπίτι του Σταύρου, ο οποίος του αποκαλύπτει πως ο μικρός Πετρής είναι δικός του γιος. Μεμιάς ολόκληρος ο κόσμος του Αστέρη κλονίζεται συθέμελα, μη μπορώντας να πιστέψει πως τόσα χρόνια ήταν βυθισμένος στο απόλυτο σκοτάδι. Γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, αναμετριέται ανοιχτά με την Αργυρώ, η οποία τον περιμένει ανυποψίαστη. Όταν τη συναντάει, ο Αστέρης τής ζητάει να μείνει μακριά του και λίγο αργότερα μοιράζεται το νέο της πατρότητας του Πετρή και με άλλους.

Την ίδια στιγμή, η θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, ο οποίος κάνει Προτάσεις στον Ευθύμη που τον βάζουν σε σκέψεις. Παράλληλα, ο Παύλος με τον Μανόλη περνούν χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που τη βάζει σε σκέψεις.

Πηγή mytv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved