Media

Σασμός: Συγκλόνισε το twitter η σκηνή που η Αργυρώ λέει στον Αστέρη την αλήθεια: «Κατάθεση ψυχής»

Ήρθε λοιπόν η ώρα που όλοι περιμέναμε με αγωνία να δούμε στον «Σασμό». Ο Αστέρης μαθαίνει από τον Σταύρο ότι είναι πατέρας του Πετρή και ζητά εξηγήσεις από την Αργυρώ. Η εξομολόγηση της Αργυρώς «αγγίζει» τους τηλεθεατές που μέσω του twitter κάνουν λόγο για «κατάθεση ψυχής».

Για ακόμα μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τις καθηλωτικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός».

Στο συγκλονιστικό επεισόδιο της Δευτέρας ο Αστέρης μαθαίνει από τον Σταύρο το καλά κρυμμένο μυστικό της Αργυρώς και στη συνέχεια της ζητά εξηγήσεις.

Η μεγάλη αποκάλυψη τον ταρακουνά και θέλει να μάθει από την Αργυρώ γιατί του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό, ότι είναι ο αληθινός πατέρας του Πετρή!

Αναφορικά με την εξέλιξη της ιστορίας, ο Σταύρος καλεί τον Αστέρη και του ζητά να μιλήσουν για κάτι πολύ σοβαρό, που τον αφορά άμεσα. Στη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Αστέρης μαθαίνει επιτέλους την αλήθεια, ότι ο Πετρής είναι δικό του παιδί. Σοκαρισμένος τηλεφωνεί στην Αργυρώ και της ζητά να τη δει επειγόντως.

Ενώ η Αργυρώ έχει ήδη αποφασίσει να πει στον Αστέρη όλη την αλήθεια σχετικά με την πατρότητα του Πετρή, ο αγαπημένος της την προλαβαίνει, λέγοντάς της πως ο Σταύρος του έχει αποκαλύψει τα πάντα.

Η Αργυρώ σοκάρεται από το γεγονός και ξεσπά σε κλάματα, ενώ παράλληλα ο Αστέρης σε έξαλλη κατάσταση πια της ζητά εξηγήσεις.

Το twitter όπως ήταν λογικό, δεν έμεινε αμέτοχο στις δραματικές εξελίξεις της σειράς χαρακτηρίζοντας μάλιστα «κατάθεση ψυχής» τα όσα αποκαλύπτει στον Αστέρη η Αργυρώ και την σκηνή «υπερσκηνάρα».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved