Σασμός: Ο Ευθύμης σοκάρει τη Βασιλική με την αποκάλυψη! Η συγκλονιστική σκηνή
Media

Σασμός: Ο Ευθύμης σοκάρει τη Βασιλική με την αποκάλυψη! Η συγκλονιστική σκηνή

Σασμός: Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της σειράς του Alpha παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (11-05).

Είναι η σκηνή εκείνη οπού ο Ευθύμης σοκάρει τη Βασιλική λέγοντας της πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Η Βασιλική στο άκουσμα αυτής της αποκάλυψης… «παγώνει»!

sasmos-(1).jpg

«Τον εχθρό τον έχεις μες στο σπίτι σου. Μια ερώτηση θα σου κάνω και μετά θα φύγω. Τον φόνο του πρώην άντρα σου τον σκέφτεσαι καθόλου; Λέω αν έχεις κάποια υποψία ποιος μπορεί να το έκανε. Το μυαλό μου λειτουργεί εξαιρετικά και ξέρεις που κατέληξα; Ότι ο Μαθιός τον σκότωσε… Ψάξε το κι εσύ, δεν χάνεις τίποτα», της λέει ο Ευθύμης με τη Βασιλική να μένει άφωνη!

sasmos-(5).jpg

Δες το απόσπασμα

Τι είδαμε

Επεισόδιο 131
Η Αργυρώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη. Ο Αντώνης προειδοποιεί τη Ντίνα σχετικά με το Βαγγέλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved