Σασμός: Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική
George Xantinakis
Media

Σασμός: Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική

Σασμός: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια της εβδομάδας

Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη, με τον Β.Σκουλά και το συγκρότημά του, στήνεται με επιτυχία στο καφενείο του Παντελή. Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Κι ενώ ο μαθιός θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει...

sasmos-(4).JPG

Ο Αστέρης επανασυνδέεται με την Αργυρώ κι ετοιμάζεται να ζήσει μία νύχτα πάθους μαζί της. Ο Σταύρος προσπαθεί να παραμείνει στη ζωή του Πετράκη με κάθε τρόπο, ζητώντας κάτι από την Αργυρώ, που θα της φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Η Έλενα εκβιάζει τον Ευθύμη, Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη.

sasmos-alexandris.jpg

Δευτέρα 22 Μαΐου – Επεισόδιο 137

Η αποκάλυψη της αλήθειας για το φόνο του Στεφανή συντρίβει τη Βασιλική, η οποία αντιδρά απεγνωσμένα. Ο Μαθιός προσπαθεί να της εξηγήσει, αλλά μάταια. Την ίδια στιγμή, η συμπεριφορά τους θορυβεί το Νικηφόρο, την Καλλιόπη και τον Αστέρη, που προσπαθούν να μάθουν τι έχει συμβεί. Το γλέντι για την ανάρρωση του Αντώνη στήνεται και συνεχίζεται με επιτυχία.

sasmos-(9).jpg

Η Κατερίνα θα δεχτεί μία αναπάντεχη πρόταση, ενώ μία απρόσμενη άφιξη θα προκαλέσει απορίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αργυρώ και μοιάζει να δίνει μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους. Η Βασιλική επιστρέφει στο σπίτι, αλλά το γυαλί για εκείνη και το Μαθιό μοιάζει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Μαθιός επισκέπτεται τη μητέρα του σε άσχημη κατάσταση και της αποκαλύπτει ότι ομολόγησε την αλήθεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved